Home
Black Avengers
BA Dagbog
FR Info
SAFFODS3

Black Avengers' Dagbog:
"Into the Dragon's Lair"

Datoer er angivet i vores tid og i kampagne tid.

Eksempel: "18 Hammer (1) 1373 DR" er den attende dag i den første måned ("Hammer") i året 1373 Dale Reckoning. Månedernes navne kan ses i tabellen.

 

1.

Hammer

(januar)

2.

Alturiak

(februar)

3.

Ches

(marts)

4.

Tarsakh

(april)

5.

Mirtul

(maj)

6.

Kythorn

(juni)

7.

Flamerule

(juli)

8.

Eleasis

(august)

9.

Eleint

(september)

10.

Marpenoth

(oktober)

11.

Uktar

(november)

12.

Nightal

(december)

Næste Gang8. juli 2010 1 Eleint (9) 1380 DR

Arabel

You've Got Mail

Moric får et brev fra Lady Kestrel Vaylan, leveret af Kane (Keflins ene mentor) mens vi stadigvæk er på Det Evige Marked.

Brev fra Lady Kestrel Vaylan

Min kære Sir Moric Ironfist, Ridder af Den Lilla Drage:

Jeg skriver til Dem i anledning af det kaos, der stadig har vores Cormyr i sit greb, og da min nyligt afdøde husbond, Lord Olaf Vaylan, satte stor lid til Deres evner og lojalitet mod Cormyr, som jeres arbejde i projektet viste ham.

Som De måske ved, er Cormyr disse seneste måneder blevet hærget af elver-dragen Nalavara, de ghazneths hun skabte, og hendes hær af gobliner. Efter Kong Azoun IV's død ved Nalavaras hånd og Kronprinsesse Tanalastas sygdom, er vores rige nu i hænderne på Rigsforstander Alusair, som har mere end nok at se til.

Rigsforstanderen har overladt til mig, at bede Dem og deres mest betroede venner, som angivet i Kongebrevet for Black Avengers tilladelse til virke i riget Cormyr, om at komme snarest til min bolig i Arabel, for at jeg der kan berette om, hvorledes vi behøver Deres hjælp.

Med de varmeste hilsener,
Lady Kestrel Vaylan
Arabel, Cormyr

Vi beslutter os for at tage med Moric til Arabel i Cormyr for at se om, dette er et nyt eventyr vi skal tage os af. Vi tager tilbage til Faerûn og hver til sit, så vi kan sige hej til familie og opdatere forberedte kloner og lignende. Derefter mødes vi hos Moric hjemme hos hans dværgeklan. Herfra teleporter vi uset til et stykke vest for Arabel, hvorfra vi går ind til byen og forhører os om, hvor vi finder Lady Kestrel Vaylans hus.

Da vi har fundet huset, kommer vi straks i audiens med Lady Kestrel, en tilsyneladende midaldrende kvinde i sorg over sin mands nylige død. Huset er under reparation ligesom store dele af Arabel.

Lady Kestrel fortæller os om hvordan Cormyr er blevet hærget af krig mens vi har været væk, angrebet af elver-dragen Nalavara og hendes hær af goblins og udøde/dæmoniske monstre kaldet "ghazneths". Kong Azoun IV Obarskyr er død, ældste datter og tronfølger Tanalasta Obarskyr er ramt af sygdom og kan ikke p.t. overtage som majestæt, og modvilligt har den yngre søster Alusair Nacacia Obarskyr midlertidigt påtaget sig rollen som regent, selvom hun officielt frasagde sig arvefølge som del af sin udnævnelse til StorMester i The Holy Order of the Divine Light of Life, Love and Justice - LysRidder ordenen.

Kongens død har givet mange blod på tanden til at udnytte kaoset i riget til at forfølge deres egne agendaer, og en gruppe som kalder sig Freedom Warriors er ude på at udslette Hus Obarskyr og selv gribe kongemagten.

Lady Kestrel har fået besked fra en gammel ven, Gurrand Rannar, af hendes afdøde mand, som har et kort til at finde Nalavaras forladte dragebolig. Hun beder os om at drage til Eveningstar og møde Gurrand i The Welcoming Hand Inn og få kortet, derefter finde dragens hule, og bringe dens skat tilbage. Vi kan selv beholde 25% af skatten, hun vil bruge andre 25% til genopbygning af Arabel, og resten vil blive givet til kronen for at hjælpe med genopbygning af Cormyr. Der er dog nogen særlige juveler tilhørende kongefamilien, som hun og de må insistere på at beholde (som del af de 50% skat), men derudover kan vi vælge vores del af skatten først. Lady Kestrel giver os to Bag of Holding for at lette arbejdet med at få skatten bragt tilbage; vi kan beholde disse når missionen er ovre. Vi får også Lady Kestrels signetring med, for at kunne dokumentere hvem vi er på mission for, f.eks. over for Gurrand Rannar.

Vi acceptere opgaven og tager afsted.

Freedom Warriors

Mens vi står i en gyde i Arabel og diskuterer, hvordan vi skal rejse til Eveningstar, ser vi nogle banditter overfalde en mand i en vogn med nødhjælps varer med Kestrel familiens segl. Banditterne erklærer højlydt at de konfiskerer varerne i Freedom Warriors' navn.

Efter kortvarige aggressive forhandlinger overlader vi bevidstløse og overvundne "Freedom Warriors" til lokale byvagter og hjælper den overfaldne mand tilbage på sin vogn, så nødhjælpen kan bringes videre.

Næste Gang28. juli 2010 1 Eleint (9) 1380 DR

Eveningstar

Gurrand Rannar

Vi forlader Arabel og teleporter til et sted nær Eveningstar, hvorefter vi går ind til byen. Eveningstar, en lille by med omkring halvtreds bygninger, er også tydeligt ramt af den ufred, som har været i Cormyr, og kun en enkelt kro er åben - The Welcoming Hand.

På kroen finder vi Gurrand Rannar siddende alene ved et bord, Vi introducerer os og inviterer ham til en øl ved vores bord. Gurramd er skeptisk over for at vi kommer fra Lady Kestrel, og bliver forvirret, da vi viser ham signetringen. For to dage siden var der en anden gruppe, som viste ham en lignende ring, og i god tro gav han dem kortet til dragens hule.  Lederen af gruppen kaldte sig Doxon, og er en rødhåret krigertype i sidsten af tyverne. Med ham var to andre mænd, en høj blond kriger, og en lille tynd troldmandslignende fyr med kort lyst viltert hår. Den sidste i gruppen var en mørk skønhed med øjne så hårde som hendes sværdklinge.

Doxons gruppe sagde de kom fra Arabel og Lady Kestrel, men Gurrand tivler nu på at det var sandt. De har sandsynligvis forladt Eveningstar med det samme.

Gurrand har dog ikke fortalt Doxons gruppe alt han ved. Dragens hule må være et sted i de sydlige Storm Horns bjerge nord for High Horn. Han baserer dette på kortet, som Doxon fik, men også på information fra en af Lady Kestrels karavaneledere. Denne karavaneleder berettede om en gammel mand, Valan of the Peaks, der kender til en goblin fæstning i bjergene, som må være nær ved dragens hule. Valan kan sandsynligvis findes på Old Man's Face kroen i Tyrluk. Gurrand ved ikke om Valan er en man kan stole på, og derfor nævnte han ikke vedkommende for Doxon og hans gruppe.

På opfordring gentegner Gurrand det kort til dragens hule, som han gav væk til de andre. Kortet var lavet af gobliner, og var ikke særligt kompliceret.

Vi forventer at overnatte i fællessalen på kroen, da der ikke er nogen private værelser ledige, og drage videre i morgen tidlig.

Næste Gang17. august 2010 1 Eleint (9) 1380 DR - 2 Eleint (9) 1380 DR

Eveningstar

Gurrand Rannar

Efter at Gurrand forlader vores bord og krostuen for at returnere til sit værelse, ser vi en halv-elver kvinde sidde alene i et hjørne, stirrende ud i luften med et urørt glas vin foran sig. Vi kontakter hende dog ikke. Vi overnatter i fællessalen på kroen til næste morgen.

Efter at vi er stået tidligt op næste morgen og har spist morgenmad, forlader vi kroen for at drage videre mod Tyrluk. Udenfor møder vi en gruppe på otte unge lokale eventyrere in spe, der meget gerne vil drage med os på eventyr. Kun deres leder, Laban, har noget der minder om en rustning, og ingen er bevæbnet med mere end knive eller køller. Vi afviser dem nænsomt, og Keflin giver hver af dem et guldstykke til bedre udrustning. Det viser sig at de unge  eventyrere allerede for to dage siden er blevet afvist af en gruppe på tre mænd og en smuk kvinde; deres leder var rødhåret, så vi formoder at det har været Doxons gruppe. De unge eventyrere bliver enige om at finde den kvindelige magist, som stadigvæk er i byen.

Vi drager mod Tyrluk ad The High Road.

On the High Road Again

Flygtninge

Da vi kommer til nogen bakker møder vi en gruppe på 30 flygtninge; mænd, kvinder og børn som er flygtet fra gobliner, og er på vej mod Eveningstar. De bliver meget urolige når vi henvender os til dem, da de tidligere er blevet frarøvet mad og ejendele af nogen, der lyder som The Freedom Warriors. De håber på sikkerhed i Eveningstar, da de har hørt at Tyrluk er ødelagt. Vi helbreder de mest sårede, og Moric fremtryller festmåltider til dem.

Flygtningene har hørt nogen rygter, som de fortæller os:

- De magi-ædende væsener, som indvarslede Kong Azouns død, har opslugt al magi i kongedømmet.

- Zentharim har fornylig erobret Arabel.

- Formskiftende goblinkrigere, der dukker op og forvinder igen efter behag, hærger landet.

- Svartelvere (drow) har taget kontrol over hovedstaden Suzail og indsamler befolkningen som slaver til Underdark riget.

Keflin tester senere om han stadigvæk kan frembringe (tung) magi, og det kan han godt.

Slagmark

Fem miles fra Eveningstar kommer vi til en slagmark, hvor flere slag har fundet sted, det seneste indenfor ca. tre døgn. Vi får øje på en tilsyneladende stadig levende men bevidstløs soldat, som vi delvist helbreder og bringer til bevidsthed; det er en ung korporal Finian fra det adelige House Wyvernspur. Han takker og beder om at kunne følge med os til nærmeste militærforlægning eller Tyrluk, og det må han gerne. Han advarer os imod goblinerkrigere, der pludselig kan komme myldrende ud af portaler, og vi har allerede selv set en portal  i området som pludselig opstod og ligeså pludseligt forsvandt igen - dog var den portal vi så en tåget huleindgang.

Vi fortsætter og når næsten frem til Tyrluk...

Næste Gang20. september 2010 2 Eleint (9) 1380 DR

Tyrluk

The Visitors

Vi kommer til Tyrluk, som har været en landsby med et dusin bygninger, men nu ligger det hele i brændte ruiner på nær en beskidt bygning af sorte sten, der viser sig at være Old Man's Face, samt en faldefærdig bjælkehytte. De fleste af byens borgere bor nu i telte, som er sat op af Purple Dragon soldater. Der er dog ingen soldater i Tyrluk for nuværende. The High Road fortsætter op i bjergene.

Vi ser en ung velklædt kvinde gå rundt og lede efter noget i ruinerne; hun har sort hår og bærer et langsværd ved sin side, selv om hun fra sin mørkeblå beklædning at dømme godt kunne være en magiker. De lokale kigger olmt på hende bag hendes ryg, men er skræmt til høflighed når hun taler direkte til dem. I det hele taget er Tyrluk kendt for at være ugæstfri over for fremmede selv i gode tider. Vi hører kvinden tilbyde 100 guldstykker for en ramponeret skål, som hun mener er magisk. Vi finder senere ud af at kvinden hedder Mahrlee, men vi taler ikke med hende.

Vi går ind på den beskidte og faldefærdige Old Man's Face, hvor de fleste kigger ondt på os, inklusive en sur tjenerinde som serverer noget lunkent gryderet og tyndt øl som svar på at vi beder om noget at spise. Vi finder Valan of the Peaks og inviterer ham til at side ved vores bord; han er klog nok til at takke nej til noget af det tynde øl. Han ligner en erfaren bjergmand med udstyr, to sværd og slidt lædertøj, og han er en mand af få ord. Vi hyrer Valan til at være guide til goblinfæstningen i bjergene, og han forlanger og får forudbetaling på 20 PP. Vi aftaler at mødes med ham og drage afsted ved morgengry næste dag.

Finian Wyvernspur, vores Purple Dragon korporal og ledsager, vil prøve at vente her i Tyrluk på en Purple Dragon patrulje, men vil høre om han kan låne nogen penge; han tilbyder et Wyvernspur gældsbevis på 20 GP til gengæld for at låne 20 SP, men Keflin låner ham det fulde beløb uden at vi skal have ågerrenter. Finian takker mange gange.

Da vi forlader Old Man's Face for at overnatte et eller andet sted, opdager vi at en anden ikke-lokal kvinde holder øje med os, mens hun selv forsøger at holde sig skjult. Keflin dimension door'er hen bag ved hende, hvilket får hende til at trække sin kårde. Hun er ikke snaksalig og det virker som om hun ikke stoler på os, men hun opgiver sit navn som værende Lenna. Via psionisk Conference kan Jean huske, at der findes en kvindelig eventyrer ved navn Lenna "Widowmaker", som ikke stoler på nogen mænd, fordi "mænd ikke har været søde ved hende". Der bliver ikke nogen samtale ud af vores møde med Lenna, og vi går hver til sit.

Vi finder et sted at overnatte...

Næste Gang6. oktober 2010 3 Eleint (9) 1380 DR - 5 Eleint (9) 1380 DR

Storm Horns

North by Northwest

Vi overnatter og ved solopgang mødes vi med Valan som aftalt, og forlader Tyrluk ad en sti som fører mod nordvest ind i Storm Horns bjergene og mod en goblin borg, som formodes at være tæt på den døde drage, Nalavaras, hule. Vi aftaler at på skift bruge Clairvoyance med udkigspunkt langt oppe i luften med ca. 20 minutters mellemrum, for på denne måde minimere risikoen for at blive overrasket af en større militærstyrke af goblins eller andre.

Efter nogen timer kommer vi til en lille landsby, som tilsyneladende er blevet forladt efter et angreb af goblins. Vi fortsætter ad stien efter Valans anvisning, og oplever ikke mere før vi overnatter.

Næste formiddag kommer vi til en lille landsby med en 20-30 indbyggere, hvor vi taler med landsbyens ældste, Gunthar, som fortæller os at en anden gruppe på fire personer passerede forbi i går eller dagen før, og gruppen var ledet af en rødhåret mand. Vi gætter på at det var Doxons party. Gruppen lo hånligt, da Gunthar spurgte efter nyheder fra Cormyr. Vi fortæller hvad vi ved af relevante nyheder.

Vi forlader landsbyen og kommer senere til endnu en lille landsby som er forladt efter et angreb af goblins. Vi fortsætter og oplever ikke mere før vi overnatter endnu en gang.

Næste Gang29. november 2010 6 Eleint (9) 1380 DR - 6 Eleint (9) 1380 DR

Storm Horns

Baghold

Tidligt på dagen opdager vi med Clairvoyance at der en gruppe humanoider eller soldater et stykke foran os på vej i vores retning, så vi gemmer os lidt af vejen for at se dem an. Det viser sig at være menneskelige soldater eller vagter for en lokal herremand, som opkræver vejskat. Vi slipper med at betale nogen sølvpenge; 2 SP per blankvåben over to fod.

Vi fortsætter efter Valans anvisninger, og vi bevæger os ind i et bjergpas. Det viser sig at bjergpasset ikke er et rigtigt pas men ender i en lodret klippemur. Halvanden meter over stien oppe ad klippesiden er der en hule ind i bjerget. Dette er ifølge Valan den goblin borg, vi leder efter.

Vi hopper, kravler og flyver ind i hulen, der imidlertidig hurtigt viser sig at være et baghold. Lord Hyraken of Hilp og fire andre Freedom Warriors angriber os udefra, mens Valan kaster sig i støvet for at undgå den ildkugle af tung magi og den spellfire, som rammer flere af os. Jean starter en Conference, så vi kan kommunikere med hinanden, Moric teleporter lige udenfor hulen og koncentrerer sig om "frihedskrigernes" magiker, Jandarren, mens Keflin og Sato går med i kampen inde i hulen. Frihedskrigerne er, udover en af Cormyrs bedste duelister Lord Hyraken og magikeren Jandarren, repræsenteret af Karren of the Whip, som ligner en Loviatar tilbeder men som også kan manifestere spellfire, Lenna Widowmaker som vi mødte i Tyrluk og som kæmper med kårde, og Jacen Steelclaw, hvis venstre hånd er erstattet med en stålklo og som kæmper med langsværd.

Kampen fortsætter...

Næste Gang8. februar 2011 6 Eleint (9) 1380 DR - 6 Eleint (9) 1380 DR

Storm Horns

Baghold

I løbet af kampen når vores modstandere at stoppe tiden for os, mens de selv får tid til at helbrede hinanden og genoplive deres troldmand Jandarren, hvorefter de fortsætter kampen næsten friske. Vi stopper også en enkelt gang for at prøve at forhandle, men forhandlingerne bryder sammen ret hurtigt, hvorefter kampen igen fortsætter.

Lord Hyraken og Karren of the Whip viser sig mest effektive af vores modstandere, mens Jacen Steelclaw kæmper fysisk ca. på vores niveau, Jandarren løber hurtigt tør for magi, og Lenna Widowmaker tilsyneladende helst ville være fri for at kæmpe og kun udfører ineffektive non-lethal angreb. Valan holder sig helt udenfor kampen.

Kampen slutter med at Lord Hyraken bruger Blank Out eller lignende til at fase ud og gå derfra, Karren bruger Word of Recall for at forsvinde tilbage til sit tempel, Jandarren Teleport'er tilbage til sit laboratorium, og Lenna og Jacen overgiver sig.

Næste Gang23. marts 2011 6 Eleint (9) 1380 DR - 6 Eleint (9) 1380 DR

Storm Horns

Baghold

Vi diskuterer indbyrdes (i en Conference), hvad vi skal gøre med Lenna Widowmaker og Jacen Steelclaw, der overgav sig, og med Valan of the Peaks, som forrådte os.

Idet Jacen udtaler at det nuværende styre under Alusair Obarskyr som regent for en syg Tanalasta Obarskyr er illegitimt, forviser Moric på The Purple Dragon's vegne Jacen Steelclaw fra Cormyr, med trussel om at blive dømt fredløs, hvis han vender tilbage. Jacen forlader området.

Lenna lader til at have tilsluttet sig The Freedom Warriors med det formål, at bekæmpe Lord Hyraken og få Karen of the Whip væk fra hans indflydelse. Lenna mener at det nuværende styre er legitime. Hun får lov til at gå uantastet, men får besked på ikke at blande sig yderligere i vores mission.

Valan påstår at han blev truet til at føre os i baghold, men han kan godt føre os derhen, som han oprindeligt lovede. Vi tror ikke helt på ham, men Jean bruger sine Terrorize talenter til at skræmme Valan til at gøre, som vi siger.

For ikke at risikere at blive overfaldet her på stedet af styrker, som Lord Hyraken og co. eventuelt kunne bringe tilbage, bruger vi en portal (ormehul) til at vende tilbage til det sted, vi senest holdt hvil før vi kom til bjerget.

Næste Gang26. april 2011 6 Eleint (9) 1380 DR - 6 Eleint (9) 1380 DR

Storm Horns

Knights Who Said Ni

Mens vi restituerer os og spiser frokost, opdager vi at der er en gruppe personer, som er ved at snige sig hen mod os. Det viser sig at være ni medlemmer af Knights of Myth Drannor: Florin Falconhand, Dove Falconhand, Lanseril Snowmantle, Jhessail Silvertree, Merith Strongbow, Illistyl Elventree, Sharantyr, Shandril Shessair og Narm Tamaraith. De giver sig til kende, og vi får en snak mens de også spiser frokost, om vores mission, om deres mission, og om hvordan det går for os og andre i partyet, som ikke er tilstede.

phaerimm

phaerimm

Knights of Myth Drannor er på jagt efter en håndfuld phaerimm, som er sluppet ud af Myth Drannor og sandsynligvis er kommet ned til Cormyr. Florin fortæller om phaerimm, at de er ca. 10 fod høje kræmmerhusformede væsner med stor mund på toppen omgivet at fire arme. De har meget stærke magiske evner, er meget hurtige til at kaste spells, kan i mange tilfælde opsuge kraften af magi brugt imod dem og omforme det til helbredelse af sig selv, og de ynder at mentalt slavebinde andre væsner til at udføre deres gerninger.

Vi aftaler, at vi vil give KoMD besked psionisk, hvis vi støder på eller ser tegn på phaerimm. Moric og Jean afprøver psionisk kontakt til Illistyl og Lanseril, så vi kender hinandens mentale signaturer, hvis det bliver relevant at kommunikere.

KoMD fortsætter mod syd ca. ti minutter før vi drager videre, således at deres jagtsanser indstillet på at følge phaerimms ikke bliver forstyrret af vores magi.
 

Næste Gang10. maj 2011 6 Eleint (9) 1380 DR - 7 Eleint (9) 1380 DR

Storm Horns

Mahrlee's Raiders

Uden de store spændingsmomenter når vi ud på aften til et passende sted at overnatte, så vi kan nå frem til goblinborgen/dragehulen næste formiddag. Vi overnatter et stykke væk fra stien. Næste dag fortsætter vi, og efter et par timer kommer vi frem igennem et bjergpas til en lille dal.

Vi ser en scene af et blodbad på en gruppe unge mennesker, de 8 eventyrlystne unge vi mødte i Eveningstar, før vi drog videre til Tyrluk. Tæt ved er en gruppe på fire personer; en krumbøjet svageligt udseende mand (Tanner Kventhen), der er ved at behandle nogen små sår på en kæmpemæssig barbarisk udseende mand med fuldskæg og bloddryppende økse (Slayer). Tæt ved er en mandlig halv-elver (Palintar) med en farverig kappe, som peger mod en stor huleåbning fuld af tåge, og den magiker-udseende kvinde (Mahrlee) klædt i blåt, som vi så gå rundt i Tyrluk. Det ser ud som om at i hvert fald Slayer har leget øksemorder med de unge eventyrspirer.

Vores guide Valan får lov til at tage hjem. Vi konfronterer den anden gruppe, hvor Palintar fører ordet, selvom Mahrlee lader til at være den egentlige leder. Vi og de prøver begge at overbevise hinanden om, at den anden gruppe skal forlade stedet, men ingen af os ser ud til at ville trække sig. Slayer kigger sultent på os og spørger Mahrlee: "Dræbe dem nu?", men Mahrlee ryster på hovedet og siger "mmm-mmm" på en afkræftende måde.

Vores standoff fortsætter...

Næste Gang24. maj 2011 7 Eleint (9) 1380 DR - 7 Eleint (9) 1380 DR

Storm Horns

Mahrlee's Raiders

Vi diskuterer internt via vores Conference, hvordan vi skal takle situationen, og bliver enige om at der er værd at forsøge en duel; vores forkæmper Sato mod deres forkæmper (formentlig Slayer), hvor den tabende part trækker sig fra området. Mahrlee's Raiders accepterer forslaget, og udpeger Slayer som deres forkæmper - der vil blive kæmpet uden brug af magiske spells, psioniske manifestationer og lignende, og med ægte dødbringende angreb. Det party hvis forkæmper taber, skal forlade området i mindst et døgn.

Kampen begynder og snart kæmper både Sato og Slayer med to våben hver. Efter to minutters kamp trækker Sato sig sejrrigt ud af dysten, mens Slayer falder død til jorden efter at have kæmpet ud over det punkt, hvor han burde være faldet død om. Sato er vinder!

Næste Gang6. juni 2011 7 Eleint (9) 1380 DR - 7 Eleint (9) 1380 DR

Storm Horns

Wishful Reality Manipulation

Mahrlee's Raiders accepterer tilsyneladende udfaldet af kampen, men Mahrlee har næsten ubemærket efterladt en udfordring til os; indgangen eller portalen til goblinfæstningen og/eller dragens hule er nu spærret med et eller andet kraftfelt. Mahrlee's Raiders drager afsted med Slayer på slæb mellem Tanner og Palintar. De vil returnere hertil om et døgn.

Vi undersøger det efterladte kraftfelt så godt vi kan uden at forstyrre det, og det lader til at portalen i huleåbningen er helt omgivet af et kraftfelt i mere end tre dimensioner, som baserer sig på mere end kun magi eller pattern. Efter en længere diskussion beslutter vi at vores bedste chance for at nedbryde dette flerdimensionale og måske højere-ordens kraftfelt er, at vi kombinerer forskellige omni-ønske varianter: Omni Reality (psi) af Moric, Omni Wish (magi) af Keflin, Omni Wish (tro) af Jean og Omni Manipulator (mystik) af Sato. Da Omni Manipulator normalt kun virker på mystikeren selv, vil Jean bruge sin Tuning evne til at modificere den til at virke på kraftfeltet; da Jean så skal gøre to ting samtidigt, vil han låne en tids-klon af sig selv fra fremtiden v.h.a. Dirkalpathol's Time Space Expander. Vi vil så alle fire bruge 20 kXP i vores omni-ønsker, som flettes balanceret sammen af Jean. Forhåbentlig vil dette være nok til at bryde igennem kraftfeltet.

Næste Gang20. juli 2011 City of Grodd - Dag 1

City of Grodd

City of Grodd

Vores kombinerede kræfter nedbryder kraftfeltet, som blokerer portalen i hulen. Efter at vi har ventet på at Jean skal forsvinde tilbage i tid og returnere, fortsætter vi hurtigt ind igennem portalen.

Vi kommer ind i et hulesystem, hvor vi efter et par hundrede meter kommer frem til udkanten af en stor underjordisk hule hvori der ligger en by beboet af gobliner. Hulen er ca 1½-2 km i diameter. Ved hjælp af sin fjernsans ser Moric, at der er en række vagttårne rundt om byen, og at der er et stort palads eller fæstning nær den modsatte ende af hulen.

Vi overvejer hvordan vi skal takle situation...

Næste Gang7. september 2011 City of Grodd - Dag 1

City of Grodd

City of Grodd

Den store hule er svagt oplyst af selvlysende mos. Vi beslutter os for at snige os ubemærket omkring i hulen for at komme nærmere det store palads i den modsatte ende af byen, og bruge lidt tid på at lytte i håb om at få relevante informationer.

For at kunne bevæge os uset og still vil vi bruge Shadow Form kombineret med Chameleon Power. Jean, Sato og Keflin kan bruge Spirit Sense til at se hinanden og Moric. Vi kan kommunikere via en Conference, Keflin kan forstå goblinernes talte sprog v.h.a. en Tongues formular hævet til 4/5. power metamagisk, og Moric forstår selv goblin sproget.

Næste Gang5. december 2011 City of Grodd - Dag 1

City of Grodd

City of Grodd

Vi bevæger os uopdaget igennem byen, og finder bl.a. ud af følgende:

Den store plads foran det store palads har en stor drage-formet fordybning fuld af vand. På bunden af denne, i området svarende til dragens hoved, er der en 10 fod stor fordybning som efter et øje, som er ekstra magisk (alteration), og som Jean siger er en portal.

Vi sniger os ind i det store palads gennem et skydeskår på første sal og kigger os om. Vi finder bl.a. nogle tunneller, der fører nedad og væk, og vi finder et "war room" med planer for endnu en invasion af Cormyr; Moric noterer sig disse planer.

Næste Gang2. februar 2012 City of Grodd - Dag 1

City of Grodd

City of Grodd

I det store palads undersøger vi fire uofficielle ind/udgange, der fører igennem hver sin tunnel til fire forskellige steder i byen udenfor paladset. Derefter beslutter vi at undersøge, hvor de forskellige gange ud af den store hule fører hen; vi starter mod "Nord" og fortsætter med uret rundt.

Efter at have undersøgt de første 8 af 14 udgange, har vi ikke opdaget noget særligt spændende. Vi har set nogen patruljer, noget svampevækst, en goblin svampesamler, og en skyggeræv fra Plane of Shadow. Som det eneste væsen hidtil, kunne skyggeræven godt se os; den var dog sky og mere bange for os end vi for den.

Vi fortsætter søgningen efter noget spændende...

Næste Gang12. april 2012 City of Grodd - Dag 1

City of Grodd

City of Grodd

Vi undersøger de sidste 6 af 14 udgange og finder ikke noget særligt spændende udover en lang hule, der fungerer som gravplads; vi vælger ikke at forstyrre gravfreden ved at undersøge de efterladte ejendele placeret på en slags stumtjenere eller knoglerester i bunden af en kløft. Vi har derudover set bl.a. en patrulje, noget svampevækst, og en skyggeulv fra Plane of Shadow.

Vi gemmer os i en hule bag en illusorisk væg af sten, diskuterer hvordan vi skal fortsætte næste dag, og forbereder os på at sove for natten med passende fordeling af vagter.

Næste Gang23. april 2012 City of Grodd - Dag 1 - Dag 2

City of Grodd

City of Grodd

En rejsende githyanki kaldet Shanestka fra det Astrale plan, henvender sig til os da vi er ved at slå lejr. Hun(?) har stærkt udsmykket rustning af lakeret træ, og bærer et bastardsværd (ej trukket). Shanestka jager en mind flayer, som er kommet til byen med sine tre grimlock slaver. Vi kan desværre ikke være behjælpelige med informationer om denne mind flayer, så githyankien forlader os og fortsætter sin jagt.

Senere møder vi en mand, Coulam, sidst i tyverne med sort hår og skæg og med noget, der ligner en wand, i den ene hånd. Han leder efter noget eller nogen, men har i stedet fundet os. Vi taler lidt sammen med ham, men det virker som om han prøver at undgå at afsløre for meget, og som om han gerne vil væk fra os uden at komme i karambolage. Måske han har noget med en konkurrerende gruppe som f.eks. Doxons eventyrere at gøre?

Vi undersøger/skanner loftet i den store hule, for at se om der er noget som ligner indgangen til en dragehule der. Vi finder dog ikke noget, der virker lige så interessant som den drageformede sø med en portal i bunden, placeret på byens torv.

Vi planlægger og forbereder os på, at kunne komme ubemærket og helskindet ned i den drageformede sø. Vi vil bruge Phase og Reduce (til 2 cm størrelse), med en Advanced Illusion af at vi er mos/fungus samt Body Adaptation / Water Breathing. Vi vil så lade os dale ned nær midten af den drageformede sø...

Næste Gang23. august 2012 City of Grodd - Dag 2

City of Grodd

City of Grodd

Mens vi er ved at gøre os parat til at udføre vores plan for at komme igennem, hvad der forhåbentlig er en potal på bunden af den drageformede sø, opdager vi, at en gruppe på ca. 50 goblin soldater og to mennesker er ved at tage plads for at bevogte hoved-enden af søen. Den ene af menneskene, er den magiker-lignende type, som vi er stødt på før, og den anden er en mandlig krigertype.

Det ser altså ud som om, nogen gerne vil forhindre os (og andre?) i at passere portalen.

Vi ændrer derfor vores planer lidt, så lader os svæve ned i hale-enden af søen, væk fra de vogtende tropper, for så at bevæge os langsomt og ubemærket langs søbunden op til portalen.

Det lader til at ingen bemærker os, før vi lader os transportere igennem portalen i den drage-øje formede fordybing i bunden af søen... og falder "ned" på en flodbred et helt andet sted.

Stedet ser ved første øjekast ud til at ligne Faerûn, men ved nærmere eftersyn virker det lidt kunstigt ved at alle farver er unaturligt intense. På den anden side af floden ser vi en opadgående skrænt, hvorpå der er et dragehoved i sten. Længere nede af floden ser vi noget tåge, og bag os er der en skov.

Næste Gang24. oktober 2012 Halafar - Dag 1

Halafar Demiplan

Op ad bakke

Efter lidt diskussion beslutter vi os for, at det kæmpestore dragehoved af sten på skrænten på den anden side af floden, er det mest interessante i nærheden og det vi vil undersøge først. Vi gør os flyvende på hver vores måde, og flyver derefter over floden og op ad skrænten mod dragehovedet.

Et elver(?) horn blæser en advarsel; nogen har set os! Da vi kommer længere op ad skrænten, er der en mandlig elver bag en kampesten på toppen af bakken, som begynder at beskyde os med pile; først Jean, derefter Sato og Moric. En kvindelig elver dukker op fra den anden side af kampestenen, og hun manifesterer angrebsmagi imod os, som vi dog henholdsvis absorberer (Keflin) og modstår (vi andre). Vi vælger at benytte det psykologiske overtag, ved at vi endnu ikke har taget skade af deres angreb, til at prøve at forhandle med dem; Keflin er forhandlingsleder med Jean som bisidder sammen med resten af os i en Conference.

Da vi nævner Cormyr, bliver de to elvere stærkt ophidsede, men vi beroliger dem med at vi ikke er fra Cormyr, men derimod kun er på en mission for at hjælpe ofrene for den seneste konflikt (...en sang fra de varme lande...). Elverne præsenterer sig som Lorsan Thantorian og Viansola Alavara. En af os kan huske, at elverdragen Nalavara, som lige har hærget Cormyr, havde elvernavnet Lorelei Alavara, så måske er der nogen familiebånd dér?

Vi kan se at flere elvere er på vej mod dette sted...

Næste Gang21. november 2012 Halafar - Dag 1

Halafar Demiplan

En bid mad og en snak

Vi bliver enige om at dele et måltid med Lorsan Thantorian og Viansola Alavara i håb om en fredelig palaver. Tre yderligere elvere slutter sig til os: Keletheryl Nardoth, Esheneshra Nardoth og Hiflanyl Nardoth. Vi får at vide, at Viansola er lillesøster til Lorelei Alavara (også kendt som Nalavara - elverdragen). De tre andre er søskende til Thatoryl Nardoth, som var Loreleis mand, og som blev tortureret og dræbt i Cormyr i tiden omkring Cormyrs grundlæggelse, hvilket forårsagede konflikten mellem disse elvere og Cormyr.

Disse fem elvere og den afdøde elverdruide Halafarin blev af Cormyrs mægtigste magikere forvist til og fængslet i dette demiplan samtidigt med at Nalavara blev forvist til Grodd demiplanet omkring Cormyrs år 91 (116 DR) - Year of the Mortal Promise, altså ca. 1264 år siden for os. For elverne i dette plan er der gået 3791 af de lokale år, der er ca. 10 måneder lange, altså tilsvarende ca. 3000 år i Faerûn. Kun Keletheryl viser synlige tegn på alderdom, hvilket dog for et normalt menneske ser ud som midaldrende.

Nogen af de Cormyr magikere, som bandt elverne i dette fængselsplan, opgav deres liv og bandt deres livskraft i magien, som stadigvæk holder elverne her. Oprindeligt blev nogen af Cormyrs soldater også kastet ind på dette plan, men de blev hurtigt overvundet og dræbt af elverne.

Viansola siger at ingen har kunnet forlade dette plan igen; Lorsan minder hende om, at der var én der kunne: Et unaturligt og frygteligt væsen med dæmoniske kræfter, måske en ghazneth, kom og forlod planet igen for ikke så længe siden.

For at Moric og Sato bedre kan følge med i samtalen, som foregår på Elversprog, åbner Jean sit indre sind, som de kan læse med Read Inner Thoughts, og dermed få fat i alle sider af samtalen uden at Jean eller Keflin bevidst skal oversætte fra Elver.

Elverne har kaldt dette plan for "Halafar", opkaldt efter Halafarin. Viansola, som klæder sig mere adeligt eller royalt end de andre elvere, fører ordet for det meste og lader til at være finere eller af højere status end de andre. Viansola refererer dog til Lorelei som "den bedste af os alle".

Keflin og Jean fortæller, at i vores tid er der skabt en alliance mellem nationer så som Cormanthyr, Sembia, Cormyr og Dalelands, som kaldes Alliance of the Standing Stone. De samarbejder så blandt andet om en ridderorden "Holy Order of the Divine Light of Life, Love and Justice", populært kaldet Lysridderne, hvor der er elvere, mennesker, dværge, hobbitter og sågar civiliserede drager, og som virker for retfærdighed. Vi er ikke selv med i denne orden, men vi har venner som er med, og Jeans morbror Armand St. Just har en høj position i ordenen. I hvert fald nogen af elverne er meget interesseret i at høre om disse lysriddere.

Næste Gang30. januar 2013 Halafar - Dag 1

Halafar Demiplan

Samtale

Vi taler videre om forskellige ting. Elverne har prøvet alt de kunne finde på, inklusive ønsker, for at kunne forlade dette plan - deres fængsel igennem 3000 år. Men intet har virket. De har kunnet "summone" væsner fra andre planer, men disse væsner returnerer ikke til deres hjemplan når summoning formularen ophører.

Et enkelt væsen har været i stand til at forlade planet igen, mens elverne har været her: Et dæmonisk væsen, måske en ghazneth, de kalder Regnmageren. Dette væsen kom indenfor det seneste år ind i Halafar ledsaget af regn. De konfronterede ikke dette unaturlige og skræmmende væsen, der forlod Halafar igen efter sit besøg og tog regnen med sig igen. Regnmageren forlod Halafar igennem portalen i dragehovedet på skrænten over floden, som tilsyneladende er den eneste udgående portal fra dette plan. Elverne har undersøgt alt andet, bortset fra at de ikke har undersøgt planet ubegrænset opad i himlen. Portalen er som sagt spærret for elverne.

Vi spørger til hvordan elverne har kunnet overleve her i alle disse år. De har skiftes til at være i stasis, og mad er ikke noget problem: Der er vilde dyr som f.eks. kaniner, der er fisk i floden, og der er spiselige planter og urter. Halafar er ikke særlig stor, og hvis man bevæger sig ud i den omgivende tåge, bliver man automatisk transporteret til et andet tilfældigt sted i planet - dog tager man skade af dette. Undtagelsen er dog floden, hvor man automatisk transporteres fra enden af det ene flodstykke til starten af det andet og omvendt, og det tager man ikke skade af. Dette er måske arrangeret således med vilje af planets skaber for at muliggøre, at fiskeliv kan opretholdes. Andre dyr i Halafar ved instinktivt, at de skal holde sig væk fra tågen.

I løbet af samtalen beslutter Viansola sig for at være imødekommende og begynde at tale Faerûn, i stedet for Elver, således at Moric og Sato kan være mere med i samtalen. Elvernes Faurùn sprog er gammelt og rustent, men de kommer hurtigt efter det.

Vi leder samtalen ind på mere følsomme emner: Ønsker de vores hjælp til at komme herfra, forudsat at de kan og vil leve i fred med Cormyr, og er de indstillet på at lade Nalavaras efterladte værdier blive brugt på at afhjælpe sult og nød efter den seneste konflikt, som jo er den mission vi er på? Svaret er "ja!".

Vi informerer elverne om, at der potentielt er to andre grupper på vej hertil: Doxons gruppe og Mahrlees gruppe. Vi kender ikke Mahrlees agenda, men Doxons gruppe er nogen snydere og bedragere som er ude på egen vinding ifølge vores neutrale og uafhængige analyse. Elverne spørger om vi vil tage os af en eventuel fjendtlig konfrontation med disse grupper. Det lover vi.

Elverne vil begynde at forberede sig på at forlade Halafar. Jean tilbyder at hjælpe med at servere noget anderledes mad baseret på lokale råvarer og medbragte krydderier, da både de og vi nok er trætte af ensformig kost.

Rundvisning

Lorsan tilbyder at vise os rundt i Halafar, og det vil vi gerne. Vi tager en tur med uret rundt. Vi går forbi en lund, hvor de døde Cormyr krigere og magikere er begravet. Vi ser en helligdom i et træ udefra, som også er Hiflanyls bolig. Træet har sorte blade. Vi ser Den Grønne Klippe i en lysning i skoven; den ser ud som en del af et gammel kæmpe stenhoved. Den Grønne Klippe har magiske eller hellige kræfter som kan virke på en person, der rører klippen. Elverne mener at det kan være en forbindelse til planets oprindelige skaber. Vi fortsætter og kommer til Viansolas bolig ud til floden. Huset, som er bygget ind i et træ, mangler den væg som ville være ud mod floden - sådan at der er særlig god udsigt. Flere hobbit-størrelse dukker af kviste og græs er placeret, så de kan ses fra huset. Lorsan bekræfter, at disse dukker er Viansolas hobby.

Vi fortsætter sydpå langs floden til en lille sø, hvor Sato og Jean bader og vasker noget af deres tøj, mens Keflin og Lorsan holder sig på bredden. Moric, som virker lidt fraværende, har endnu ikke besluttet sig for om der skal bades...

Næste Gang6. marts 2013 Halafar - Dag 1

Halafar Demiplan

Rundvisning

Moric bader også lidt, og så fortsætter vi rundvisningen og går ind i skoven igen. Efter anbefaling fra Lorsan går vi i en stor bue udenom et kæmpehvepse-bo. Vi kommertil en stor lysning i skoven, hvor Keletheryls tårn formet af sten ligger på den anden side af en 40 fod dyb 400 fod bred kløft. Nede i kløften er en wyvern lænket, så den ikke kan stikke af men er tvunget til at forsvare indgangen til en hule, hvor Nalavaras "værdier" (skat) er gemt. Vi får at vide at der også er seks trolde dernede til at bevogte værdierne. Vi kan ikke se troldene, så de er måske inde i hulen.

Vi er nu færdige med rundvisningen og tager tilbage til Viansolas bolig ved floden, hvor Jean laver mad til alle ud fra elvernes råvarer. Vi taler med elverne, mest Viansola, om hvad planen er fremadrettet. Det bliver vores problem at få værdierne ud af hulen forbi trolde og wyvern, som har fået ejer-fornemmelser over hule og skat. Alt i hulen er Nalavaras ejendom pånær éb ting tilhørende Viansola og én ting efterladt af Regnmageren - et guld diadem med ædelstene. Elverne tror at Regnmageren har gemt dette diadem af vejen her, hvor ingen andre kan finde det.

Vi regner med at bruge ild f.eks. i form af flammesværd til at nedkæmpe troldene, og Keflin mener han kan fange wyvern'en i en improviseret stor Forcecage.

Vi vil få fat i skatten næste morgen-formiddag mens elverne pakker deres ting og forbereder sig på, at vi finder en måde at slippe væk fra Halafar.

Næste Gang3. juni 2013 Halafar - Dag 1 - Dag 2

Halafar Demiplan

Trold kan tæmmes

Vi overnatter og næste morgen tager vi hen til den lysning i skoven, hvor der er en stor fordybning i jorden med en trappe ned, og hvor hulen ind til Nalavaras skat befinder sig. Først da vi er nået ned ad trappen kan vi se en wyvern i huleåbningen. Da Keflin begynder at fremmane sin improviserede Forcecage aner wyvern'en uråd og trækker sig tilbage ind i hulen. Jean tilbyder at agere lokkemad og løber ind forbi wyvern'en, så Keflin kan fange dem begge to i en stor Forcecage; derefter teleporter Jean ud af Forcecagen så det kun er Wyvern'en, som er fanget.

Oppe på en højere beliggende hule længere inde holder nogen øksebevæbnede trolde øje med os og forbereder sig til kamp, hvilket vi også gør bl.a. ved at manifestere psioniske og magiske versioner af en ild som får vores våben til at gøre ildskade på troldene (5.power magi eller 6. power kreativ psi). Selvom der er fem store stærke trolde og deres endnu stærkere leder i en magisk rustning, nedkæmper vi dem nemt i løbet af et minuts tid uden selv at tage skade. Keflin er den eneste, som viser interesse for den store magiske rustning i troldestørrelse, men takker trods alt nej til tilbuddet om at han kan få den til sig selv, hvis han stripper den fra den døde troldekrop.

Vi undersøger nu skatten, som befinder sig i hulen, og som ved bl.a. Keflins brug af detektion formularer viser sig at indeholde:

Mønter: 420 PP, 97090 GP, 33486 SP, 1619 CP

Ædelstene: 3 x 50000 GP, 5 x 25000 GP, 5 x 10000 GP, 5 x 5000 GP, 3 x 1000 GP, 5 x 500 GP, 6 x 100 GP, 6 x 50 GP, 1 x 10 GP, sølv armbånd med ædelstene á 1200 GP, guld halskæde med ædelstene á 1600 GP, platinnål á 1700 GP, guldring med ædelstene á 2300 GP, guldmedalje med ædelstene á 2500 GP,

Smykker: Sølv box á 100 GP, sølv broche á 100 GP, sølv ankelkæde á 350 GP, jade halsbånd á 450 GP, et par øreringe af sølv+guld á 500 GP, sølv+guld armbånd á 550 GP, guldbælte á 700 GP,

Smykker som kan have speciel betydning for Cormyrs kongehus eller adel: Guld halskæde á 400 GP, sølvnål á 800 GP, guld medaljon á 950 GP, platin segl af Cormyr med ædelstene á 1800 GP, sølvring med ædelstene á 2000 GP, guld diadem med ædelstene á 5000 GP

Scrolls med spells: Death Fog, Globe of Invulnerability, Mass Suggestion, Forcecage, Spell Turning, Horrid Wilting

Potions: Dark-vision, Hiding, Neutralize Poision, Nondetection, Truth, Vision

Magiske pile: 26 x +1, 8 x +2, 4 x +3, 2 x Slaying Dragons, 1 x Slaying Mages

Andre magiske items: Chime of Opening [40 charges], Horn of the Tritions, Full Plate Armor +4 of Acid- and Fire-resistance, Belt of Giant Strength (19), Quiver of Ehlonna, Cloak of Elvenkind, Boots of Elvenkind, Rod of Security, Rod of Rulership, Ring of Multiple Wishes [5], Ring of Telekinesis, Ring of Regeneration (virker umagisk ved første tjek), Ring of Protection +3

Artefakter: Tohåndssværd, Bastardsværd

Jean starter en Cosmic Awareness for at se, om der er noget vi har overset. Herved opdager han, at guld diademet indeholder en fanget ånd. Vi bliver enige om at kommunikere med ånden, og vi opdager at det er Kronprinsesse Tanalasta af Cormyr. Tanalastas ånd fortæller at hun er blevet fanget her i diademet af Rowen Cormaeril, som er far til deres barn, og som har fanget hendes ånd for at kunne have hende for sig selv når hendes familie i Cormyr opgiver at vække hendes krop fra de døde. Rowen Cormaeril er nu blevet til en ghazneth som følge af hans forræderi mod Cormyr.

Vi spekulerer på, om dette diadem med Tanalastas fangede ånd er den egentlige grund til, at vi er blevet sendt på denne mission...

Næste Gang17. juni 2013 Halafar - Dag 2

Halafar Demiplan

Skatteundragelse

Vi fordeler skatten imellem os; Moric bærer diademet med Tanalastas ånd, Jean bærer de to artefakt-sværd samt kobber og sølvmønter i en Pocket Dimension så de hurtigt kan dumpes hvis nødvendigt, og resten fordeles i vores allesammens Bags of Holding. Vi diskuterer om wyvern'en skal sættes fri men beslutter at lade den være som den er, hvorefter vi tager tilbage til Viansolas hus.

Af Viansola får vi at vide at det ene artefaktsværd, tohåndssværdet Shadowbringer, tilhørte Nalavara og det andet artefaktsværd, bastardsværdet Shadebinder, tilhørte Viansola. Hun advarer os kraftigt mod at forsøge at bruge sværdene, der har sin helt egen agenda og som vil prøve at lokke os i fordærv og korrumpere vores sjæl. Viansola befaler os ligefrem at vi ikke må tilbyde hende sværdene - hun har selv meget dårlige erfaringer med, hvor lokkende deres magt er, og hun har lagt sit sværd fra sig for to tusinde år siden og derefter ikke rørt det. Når vi spørger om hendes holdning til, om det er sikrest at lade sværdene blive her i Halafar, ved hun ikke om hun overhovedet tør udtale sig af fare for at hendes svar vil blive farvet af sværdenes lokkende magt.

Vi diskuterer lidt frem og tilbage indbyrdes og når frem til at Keflin og Sato vil tage sværdene med til et Mystra/Midnight tempel i Saerloon, Sembia, og spørge Mystra til råds om hvad vi bør gøre. Moric og Jean vil drage mod Suzail for at overdrage diademet med Tanalastas ånd og hvad, der ellers skal overdrages. Lady Kestrel Vaylan i Arabel må vente til senere. Jean vil kontakte sin morbror Armand i håb om at han kan fortælle sin kæreste Alusair, som er Tanalastas yngre søster og p.t. Cormyrs regent, at vi er på vej og beder om umiddelbart foretræde i en meget vigtig sag. Forhåbentlig når vi alle fire at mødes før vi når Suzail.

Jean foreslår at han kan sørge for at holde kontakt med Viansola og de andre elvere, mens de venter i udkanten af Cormyr på at vi kan lede dem hen til et midlertidigt eller vedvarende hjem, f.eks. i Sembia eller i Cormanthor. Jean kan lave en projektion af sig selv for at holde elverne opdaterede om, hvor langt vi er kommet og hvor lang tid der er, til vi kommer tilbage til dem.

Pludselig hører vi elvernes vagthorn signalere en advarsel - der er kommet flere gæster ind i Halafar. Vi bevæger os igennem en midlertidig portal lavet af Moric op til toppen af plateauet, hvorfravi kan se ned på flodbredden hvor ankomne igennem envejs-portalen til Halafar befinder sig. Vi ser en gruppe på fire mennesker (eventyrere?) og ca. hundrede bevæbnede Grodd gobliner.

Keflin fører ordet når vi råber de nyankomne an; det viser sig at være Doxon's Company bestående af:

Doxon, en rødhåret kriger-lignende type leder

Shren, en kvindelig kriger-lignende type med langt mørkt hår

Coulam, en mandlig troldmands-lignende type, lav højde og kort viltert blondt hår, som vi har mødt før i hulerne nær Grodd

Dairik, en mandlig kriger-lignende type, høj og med blondt hår i sort tøj

I løbet af forhandlingerne beder Doxon os om at overgive os, og Keflin beder dem om at overgive sig. Det ser dog mest ud som om at vi kommer til at udkæmpe en kamp...

Næste Gang1. juli 2013 Halafar - Dag 2

Halafar Demiplan

Skatteundragelse

Kampen mod Doxon's Company begynder og Moric og Jean forsøger at isolere Doxon ved at sætte Shren og Dairik i Temporal Stasis (psionisk forstærket til længere rækkevidde), hvorefter vi forsøger at sætte Doxon ud af spillet ved at koncentrere vores angreb mod ham. Dairik bliver fanget i Temporal Stasis mens Shren modstår det og koncentrerer sig om at beskytte sig selv. Imens har Sato løftet alle goblins op i luften med sin Mega Kinesis, så de er ude af stand til at bevæge sig frem og angribe. Coulam angriber og rammer os med metamagiske Meteor Swarms.

Efter en halv runde er kampen reelt overstået med en død Doxon og Dairik i stasis. Coulam overgiver sig, men da Keflin forlanger at overgivelsen skal være betingelsesløs, siger Coulam nej og forsvinder med en eller anden lynhurtig teleporterende manifestation. Shren, som ikke har angrebet os og heller ikke er blevet skadet, overgiver sig på betingelse af at hun bevarer sit liv og sine ting. Shren kan fortælle at Doxon har hyret hende og de to andre til dette eventyr, og nu tilbyder hun at vi kan hyre hende, men Keflin afviser. Da Shren får at vide at der kun er een udgang fra dette plan, og at ingen beboere har været i stand til at forlade planet i tusinder af år, stirrer Shren vredt på Doxons lig mens hun hvæser "amatør!".

Sato vil sætte goblinerne ned på jorden igen efter, at Shren har fortalt dem at kampen nu er ovre (og at de tabte).

Næste Gang18. juli 2013 Halafar - Dag 2

Halafar Demiplan

Skatteundragelse

Efter en lille privat diskussion internt på vores mentale Conference, bliver vi enige om alligevel at tilbyde Shren at hyre hende, for at foregribe eventuelle problemer med at have flere uafhængige og potentielt fornærmede eventyrere gående løs på et lukket plan. Vi bliver enige omen hyre på 900 GP for op til en måneds hyre plus 300 GP per ten-day derefter. Vi betaler føde, drikke, overnatning, afgifter o.l. Sato er leder for hende udenfor kamp, Jean er leder hvis Sato ikke er der. Keflin er leder i kamp, og Shren skal kun forsvare sig i kamp og derudover helbrede os og vejlede ved behov.

Vi beder Shren om at fortælle Dairik de dårlige nyheder, når Dairik kommer ud af stasis en time senere, hvilket hun så gør.

Vi hyrer Dairik på vilkår tilsvarende Shrens, bortset fra at han skal kæmpe med os i kamp, og at Keflin er hans leder med Sato som backup.

Derefter undersøger vi Doxon for at sikre os, at han ikke har noget regenererende magi. Vi undersøger også Doxon for information om hans mission. Vi finder en forfalsket signet ring, der ligner Lady Vaylans ring, og vi finder det kort til dragehule indgangen, som vi ved de havde tiltusket sig på vores bekostning. Før vi undersøger Doxon for værdier, spørger vi Shren og Dairik om hvorvidt Doxon bærer på noget af deres fælles ejendele, og de svarer at han skylder dem hver især 10.000 GP i ubetalt hyre.

Doxons ejendele:

Pouch of Accessibility, Kortsværd +5, Langsværd +4, Daggert +4, Leather Armor +3, Let Armbrøst +1, 10 Armbrøst Bolte, 2 styks Potion of Cure Serious Wounds,

7500 GP, 500 PP, 31 SP, 12 gems á 1000 GP

Vi er parat til at lade Shren og Dairik få deres betaling fra Doxons ejendele, men før de får noget vil vi undersøge om Coulam også kan overtales til at samarbejde og har noget hyre udestående.

Keflin forhandler med goblinnernes leder, som siger at de er blevet lovet en skat på 1000 SP af Doxon, men ved en fortalelse får Keflin sagt GP i stedet for SP, og goblin-lederen er straks med på, at det var guldstykker og ikke sølvstykker de blev lovet. Goblinerne lader sig således overtale til at samarbejde for en betaling på 1000 GP.

Næste Gang16. september 2013 Halafar - Dag 2

Halafar Demiplan

Bropas

Efter endnu en lille privat diskussion internt på vores mentale Conference, bliver vi enige om at forsøge at få Coulam med os på en aftale tilsvarende, den vi har med Shren og Dairik. Keflin laver en Sending til Coulam med forslag om mødested og tidspunkt for forhandling. Sato og Shren møder herefter Coulam, som accepterer at blive hyret på vilkår tilsvarende de to andre.

Efter en frokost tilberedt af Jean begynder vi at undersøge mulighederne for at komme igennem portalen og væk fra dette plan. Efter at have spurgt goblinerne, finder vi ud af at portalen formentlig munder ud i stenbruddet i deres by, da det var her "Regnmageren" (Rowen Cormaeril) kom ud. Vi spørger elverne om, hvad de allerede har prøvet og hvad de har fundet ud af; portalen er åbenbart en kompleks konstruktion, og ikke bare en simpel portal herfra til Grodd. Mindst to af de bedste magikere fra Cormyr i sin tid har vævet i hvert fald nogen af sine evner og ånd ind i den komplekse portal-bro. Alt hvad elverne har prøvet hidtil, inklusive ønsker, magi, psi, er mislykkes - broen modsætter sig at de skal passere. Måske det var Regnmagerens tilknytning til Cormyr, som fik ham igennem, og måske det giver Tanalastas ånd og Moric en bedre chance end elverne har haft?

Næste Gang30. september 2013 Halafar - Dag 2

Halafar Demiplan

Broen II

Vi planlægger at kommunikere med Tanalastas ånd med Spirit Communication, hvor Jean fungerer som bro mellem Moric og Tanalasta. Kommunikationen lykkes, men Tanalasta er bekymret over at elverne skal med igennem portal-broen, og dermed får adgang til Cormyr igen. Hun vil således kun medvirke til at vi kommer igennem portalen, hvis vi først sikrer os at elverne ikke vil udgøre nogen fare for Cormyr.

Efter at vi indbyrdes har diskuteret mulighederne, tager Jean derefter en privat samtale med Viansola, som hidtil har talt på elvernes vegne, hvor han tilbyder dem en blød tilbagevenden til Faerûn, hvor de kan bosætte sig i hvert fald for en årrække i et skovområde i Sembia, hvor de så trinvis og efter ønske kan tage kontakt til andre elverklaner. Under alle omstændigheder må elverne dog holde sig væk fra Cormyr i en periode på mindst 10 år, for ikke at rippe op i følelserne efter den just overståede krig med deres slægtning Nalavara. Elverne accepterer.

Jean tilbyder også Dairik, Shren og Coulam at kunne bo i Sembia og arbejde for House Saint Just. Coulam er ikke interesseret i at være hofmagiker eller lignende for et adelshus, mens de to andre vil overveje tilbuddet.

Næste Gang18. november 2013 Halafar - Dag 2

Halafar Demiplan

Broen II

Moric og Jean kommunikerer igen med Tanalastas ånd via Spirit Communication, og hun accepterer de aftaler, vi har lavet med elvere, eventyrer og gobliner. Vi planlægger derefter, hvordan vi skal komme igennem portalen/broen tilbage til City of Grodd; indgangen vil nemlig være i dragehovedet nær toppen af skrænten, så folk vil skulle kravle, flyve eller lignende.

Vi når frem til en løsning, hvor vi laver en platform af sten (Keflin forbedret Wall of Stone), holdt oppe af tre cylindriske kraftfelt-søjler (Keflin forbedret Wall of Force), hvor søjlerne bliver kamufleret som sten (Jean Tuning) for at især gobliner skal tro på at det kan holde, og hvor platformen som ekstra sikkerhed holdes oppe af Moric med Mega Kinesis.

Når platformen står klar får vi alle ned på den, og vi lader Tanalastas ånd kommunikere spirituelt med portal-broens åndelige vogtere, for at vi skal få fri passage. Det viser sig at broen har to vogtere, der bevogter hver sin ende. Den fjerne ende af broen bevogtes af den stærkeste magikers ånd, som ville have ført ud i den store intethed i stedet for til Grodd, hvis ikke broens vogter havde samarbejdet. Broens portal mod Halafar bevogtes af den svagere af de to magiker-ånder, som dog har været stærk nok til at forhindre elvernes passage igennem århundrederne.

Portalens vogtere anerkender Tanalastas kongelige ret til at befale over dem, og de åbner broens portaler og lader os alle passere.

I stenbruddet i Grodd ser vi nogen gamle kendinge, der venter på os eller leder efter noget eller nogen: Mahrlee og hendes Raiders...

Næste Gang9. december 2013 City of Grodd - Dag 3

City of Grodd

Mahrlee's Raiders

Palintar, den mandlige halv-elver i Mahrlee's Raiders, indleder forhandlinger med os med Keflin som vores talsmand. Da forhandlingerne ikke kommer nogen vegne, måske fordi Palintar er for indirekte og går som katten om den varme grød, overtager Mahrlee forhandlingerne for deres side.

De vil have de to sværd, som vi har fundet blandt drageskatten. Mahrlee er på en mission for at finde de to artefakter og sørge for, at de ikke længere er en trussel. Keflin's Detect Deception siger ham, at det hele er en stor løgnhistorie, men f.eks. Jean synes lige det modsatte.

Vi diskuterer og overvejer, at når vi deles os efter at vi kommer tilbage til Cormyr, så kan Mahrlee's Raiders, Viansola og elverne, resterne af Doxon's Company eller så mange der vil, følge med Jean og Keflin til Mystra's Tempel i Selgaunt. Medens Moric og Sato drager til Suzail med Tanalasta's ånd. Egentlig havde vi planlagt at Jean skulle med til Suzail, da hans morbror Armand er kæreste eller noget i den stil med Cormyr's regent Prinsesse Alusair, men det er måske vigtigere at udnytte Jean's adelige forbindelser i Sembia med tanke på elverne og de andre rejseledsagere.

Vi forhandler videre...

Næste Gang24. marts 2014 City of Grodd - Dag 3 // 15 Eleint (9) 1380 DR

Cormyr og Sembia

You take the high road and we'll take the low road...

Vi bliver enige i store træk om, hvad de videre planer er. Først forlader vi City of Grodd sammen med en squad gobliner og deres leder. På vejen kigger byens andre indbyggere på os, men der er åbenbart styr på tingene, så de griber ikke ind. Goblinerne kan kun bringe os ud af dette plan to ad gangen, så vi vælger en rækkefølge hvor vi ikke kommer for meget i undertal i forhold til vores ledsagere. Vi kommer alle trygt tilbage til Faerûn og vi betaler goblinerne de aftalte 200 GP i tillæg til de 1000 GP de allerede har fået.

Som aftalt kontakter Jean mentalt sin morbror Armand, for at se om han er i Suzail og kan hjælpe Moric og Sato med at komme til audiens hos regenten Alusair. Armand kan mødes med Moric og Sato hos sin skrædder i Suzail om halvanden time, så det aftaler vi. Moric og Sato vil teleporte til Morics hus i Suzail efter at vi skilles ad.

Vi overfører alle sølv- og kobber-mønter fra Jeans Pocket Dimension til en tilsvarende Pocket Dimension lavet af Moric. Moric og Sato får også alle vores Bags of Holding med, hvori resten af skatten på nær de to artefaktsværd er fordelt. Jean skriver et introduktionsbrev, som Moric og Sato kan vise til Armand og Alusair for at forhåbentlig få foretræde.

Vores veje skilles; Moric og Sato drager til fods sydpå mod Suzail (for senere at Teleporte), og alle vi andre går igennem en portal skabt af Keflin, som bringer os lidt uden for Saerloon i Sembia.

I hvert fald nogen af os ser et glimt af de to artefaktsværd, Shadowbringer (Lorelei Alavaras tohåndssværd) og Shadebinder (Viansola Alavaras bastardsværd), idet vi passerer igennem portalen, og fornemmer at de på en eller anden måde er blevet "aktiveret" og har sendt et signal.

Jean spørger Shren og Dairik om de har tænkt over hans tilbud om ansættelse af House Saint Just. Dairik vil gerne og Shren vil sandsynligvis gerne, men vil lige forhandle betingelser først. Jean spørger også Coulam om han har skiftet mening, men det har han ikke. Vi synes det er bedst at vores veje så skilles nu, så Coulam siger farvel og forsvinder med et magisk *poof*.

På vej mod byen fortæller Mahrlee, at hun i et syn har set, at vi bør have en kirsebærtærte med flødeskum med når vi besøger Mystras tempel. Ingen ved hvorfor, men Jean begynder at tænke over, hvor vi eventuelt på vejen til templet kan få fat i en sådan tærte...

Næste Gang3. april 2014 15 Eleint (9) 1380 DR

Sembia og Cormyr

You take the high road and we'll take the low road...

Vi får købt noget kirsebærtærte med flødeskum i en restaurant på vejen til Mystras Tempel.

Da vi kommer til templet ser vi to mænd ved foden af trapperne til Mystras Tempel sidde og spille Padi Shah (skak), mens en fe-drage (faerie dragon) ser på og kommer med råd om træk. Den ene mand rejser sig op og hilser og præsenterer sig som Sir Brian LeMayne. Den anden mand viser sig at være Drake, som vi dels har mødt som halv-elver til turneringen i Yhaunn sammen med Luke (Lucas) og Anna, mens som vi også mødte på tidsrejsen som en drage sammen med Kat. Drake bliver i første omgang siddende og beder os undskylde ham mens han udtænker sit næste træk fordi han står i skak. Fe dragen viser sig at være den samme (og eneste) fe drage som vi tidligere har set, Al'Djabr den trefold Vise, hvis forslag til træk indeholder kreative perler som f.eks. "snig din Bonde om bag hans Shah", "lad din Ridder forføre hans Dronning", "tag begge hans Biskopper med din Stridsvogn - de står på række!". Brian og Drake har taget disse kreative men ugyldige trækforslag i stiv arm og takket for forslagene men foretrækker at følge deres egen slagplan.

Al'Djabr har lugtet at vi har tærte med; kan han få et stykke? Nej, det kan han ikke - vi vil have kirsebærtærten med hel ind i templet.

Når Drake og Mahrlee kigger ind i hinandens øjne første gang, rammes de af Sunes pile lige i hjertet og genkender sin udkårne sjæleven, og har svært ved at løsrive sig fra hinanden. Palintar bliver dybt jaloux.

Vi forsøger så vidt muligt at komme uden om de tre skakspillere og videre til templet, og vi bliver enige om at Keflin, Jean, Mahrlee og Viansola går ind mens resten venter her udenfor.

Al'Djabr spørger om han ikke skal passe på tærten imens? Nej, det skal han ikke. Vi fortsætter op ad trappen, og selvom Keflin mærker fare når vi nærmer os øverste trin, så fortsætter vi.

Idet vi sætter fødderne på det øverste trin eller afsats foran templet, bryder helvedet løs med forsvarsværker der aktiveres med Prismatic Walls og Spheres og hylende blinkende alarmer og troldmænd, præster og hellige kriger som vælter frem for at stoppe vores "angreb" på templet. Al'Djabr siger at nåh, ja, iøvrigt glemte han at advare os om at bringe de to ekstra skygger (altså sværdene af "skyggemagi") ind i templet.

Fremmest blandt dem, der stopper os, er Lord Cadellin Firehands. Hvad f.... har vi gang i med at prøve at bringe skyggemagi ind i Mystras Tempel?! Det ender med at vi må undskylde og forklare, at vi ville bede Mystra om råd omkring de to farlige objekter, og at vi ikke anede noget om skyggemagi. Jean må vist hellere blive udenfor sammen med sin Pocket Dimension og de to sværd. Jean giver en gave på 1000 GP til templet som kompensation for vores faux pas, efter Cadellins råd, og Keflin og de to andre gør det samme senere på vej ud af templet. Keflin, Mahlree og Viansola får så lov til at gå ind i templet efter at Cadellin har været inde og tjekket i templet og derefter lukket alle alarmer og forsvarsværker ned igen. Mahrlee kommenterer at kirsebærtærten måske i virkeligheden var tiltænkt Al'Djabr den Trefold Vise, men da hun ikke er helt sikker, lover hun kun at give tærten til Al'Djabr, hvis de ikke skal bruge den i templet. Efter aftale med Keflin stopper Jean vores Conference under tempelbesøget.

Inde i templet møder vi Magdalene de LaFlamme (93 årig magist med langt gråt hår), som hilser os og erklærer at hun vil være bro til Mystra; hun sætter sig på en bænk. Alle andre knæler og Keflin beder til Mystra eller Midnight, som han jo kendte hende som da de eventyrede sammen. Magdalene-Mystra åbner sine nu svagt lysende øjne og besvarer nogen spørgsmål fra Keflin. Mahrlee er ganske rigtigt på mission for at ødelægge skyggesværdene, og Mystra mener vi bør hjælpe hende med det. Mystra sætter spørgsmålstegn ved om Mahrlee har de rette følgesvende med den rette motivation til at fortsætte sin mission; Tanner er primært ude på at få hævet sin forbandelse, Palintar er lige nu i færd med at provokere Drake til duel og føler sig nu dumpet af Mahrlee, Slayer er kun under kontrol fordi han er underkastet en Thrall og vil gerne helst bare kæmpe og dræbe nogen dagligt. Mon ikke Black Avengers ville være bedre ledsagere på missionen?

Når seancen med Mystra er overstået, synker Magdalene om på bænken med et smil; hun er gået i døden med den store ære at være bro til Mystra, som nogen også ville kalde Avatar - lidt ligesom Keflins mor gjorde i 1373 som avatar for Talos. To af templets folk kommer og bærer Magdalene væk.

På vej ud observerer Cadellin Firehands om der bliver givet gaver til templet, hvilket der gør, og fortæller så at han mener at vi ikke kan tillade os at bruge mere end ca. en ten-day på træning og andre gøremål imellem vores nuværende og vores næste mission.

Efter at Jean er blevet informeret af Keflin via en ny Conference, om hvad der skete og blev sagt i templet, så har Jean nogle forslag.

Jeans forslag:

Mahrlee, Drake, Shren, Dairik, og Viansolas elvere parkeres passende sikkert sted med skyggesværdene f.eks. der hvor elverne skal bo det næste stykke tid. Drake som neutral udenforstående overtager Pocket Dimension med de to sværd. De venter så på at vi andre kommer tilbage fra Cormyr. Jean "Giftekniv" mener ikke det er noget problem at motivere Drake til at bruge noget tid sammen med Mahrlee som tingene ser ud.

Jean og Keflin kan så tage fluks til Suzail for at afslutte missionen sammen med resten af Black Avengers, men vi kan tage Palintar med, som har behov for at komme væk fra Drake og Mahrlee efter Jeans vurdering. Jean kan så forsøge at få Palintars humør op ved at fortælle om søde halv-elver piger i Sembia, som Jean kender og kan præsentere ham for.

Jean tilbyder som alternativ at Keflin kan tage til Suzail, mens Jean bliver sammen med de andre og venter.

House Saint Just køber alle magiske objekter i skatten undtagen det vi selv vil beholde som. f.eks. Ring of Multiple Wishes for et passende fair beløb. Jean kender listepriser.

Vi kan belønne Shren, Dairik og Marhlees nuværende ledsagere med nogen af de magiske objekter, får at de bliver glade i stedet for at føle sig snydt; især med tanke på at vi vil have den vippet ud af Mahrlees videre mission. Jean har ideer til belønninger.

Keflin går med på den del der handler om at vi tager til Suzail med Palintar mens de andre parkeres et sikkert sted imens, og synes også iden om gaver lyder god, men resten af partyet skal jo også være med på ideen.

 

Sirenesangen...

Tag mig. Bær mig. Brug mig.

Vi vil overvinde dine fjender.

Vi vil bryde igennem deres magi.

Vi vil absorbere deres kraft.

Sammen bliver vi udødelige.

Tag mig og behold mig.

Bær mig på dig altid.

Brug mig mod drager.

Brug mig mod troldmænd.

Tag mig! Bær mig! Brug mig!

Viansola fortæller diskret Keflin at skyggesværdene er begyndt at kalde med deres sirenesang igen; de kalder ikke direkte på hende men hun kan høre de kalder på andre. Har Keflin hørt dem? (Ja det har han, når hun fortæller hvad sangen er, men det har været ubevidst og det er først nu hun siger det, at han bevidst lægger mærke til sirenesangen). Hun beder Keflin passe på og være opmærksom på om andre begynder at stirre besat eller luske om de to sværd.

Al'Djabr har fortalt Mahrlee om næste trin i hendes mission, men vi lader diskussion om det ligge til senere.

Keflin, Jean og Palintar tager til Suzail så hurtigt som muligt mens de andre så diskret som muligt tager til et aftalt sted for at vente på at resten kommer tilbage. Vi når at gå igennem en portal til Morics hus inden Moric og Sato går ud for at møde Armand St. Just.

Keflins mentor, Shay, kontakter ham telepatisk om hvorvidt dette er et godt tidspunkt for hende at projicere på, så de kan tale sammen. Det er det ikke, så Keflin vil tage kontakt til hende senere.

Vi bliver enige om at dele os i to og gå forklædt ad to forskellige ruter til mødestedet, Armands skrædder. Moric og Sato går én vej mens vi andre tre går ad en anden vej og venter på at Moric og Sato møder Armand og kan fortælle at vi andre også er der.

Det viser sig at Armand har taget mindst fire ridderlignende mænd med, som han taktisk og diskret placerer forskellige steder i gaden udenfor skrædderen, før han går ind. Vi opdager dem og mindst en af dem opdager også os, men alle forholder sig i ro.

Moric sætter Armand ind i situationen omkring vores mission og Tanalastas ånd i et diadem.

Armand foreslår at vi, stadigvæk i tro grupper for at det ikke skal virke for voldsomt, kommer med ham til det kongelige palads og søger foretræde for regenten Alusair Obarskyr, Tanalastas søster. Armand vil være behjælpelig med at få begge grupper ind i paladset. Armand foreslår også at Jean, Keflin, Palintar og Sato sætter "peace strings" på deres synlige våben, hvilket er en måde som fremmed at angive fredelige hensigter på i Cormyr.

Vi gør som foreslået og ankommer til det kongelige palads, hvor vi kommer indenfor, fjerner vores forklædning og beder om en audiens med regenten, da vi har vigtige og hastende informationer til House Obarskyr.

Vi venter på at blive tildelt audiens...

Næste Gang12. maj 2014 15 Eleint (9) 1380 DR

Suzail, Cormyr

Purple

Vi får tildelt audiens og går ind i salen, hvor vi ser Alusair Nacacia Obarskyr (regenten), Filfaeril Obarskyr (enkedronningen), Vangerdahast (øverste magiker i Cormyr), Caladnei (højtstående kvindelig War Wizard), en håndfuld War Wizards, to dusin Purple Dragons heriblandt en ridder Sir Gordon Falstaff som er på god fod med Moric, og Lord Martin Freyault Illance som er fungerende øverstbefalende for østkommando af hæren, samt Tatiana ("Tanja") Wyvernspur (Tanalastas privatsekretær, Morics veninde, arving til House Wyvernspur, datter af Don Giogi og Donna Cat).

Sir Moric Ironfist, Knight of the Purple Dragon, fremlægger vores historie og starter med at fortælle at vi har fundet et vigtigt diadem. Alusair ved hvilket diadem, der er tale om, og ønsker tilsyneladende ikke at det skal udpensles i audienssalen. Alusair beder Moric om at give diademet til Caladnei, hvilket han gør, og Caladnei forlader salen med diademet. Alusair beder Moric om at introducere resten af Black Avengers, hvilket han gør, men vores ledsager Palintar bliver glemt.

Vi har hjembragt skatten, som Lady Kestrel Vaylan bad os om, og Alusair beder os om at lægge den frem, hvilket vi gør. Vi nævner ikke de to artefakt sværd. Der er mønter, ædelstene og smykker for ca. 470.000 GP, genstande som sandsynligvis kan henføres til bestemte adelshuse eller kronen, og magiske ting for ca. 248.000 efter Jeans vurdering. Jean tilbyder at hans familie vil indløse de magiske ting for 250.000 med fratræk af de ting, vi eller andre vil beholde.

Moric fortæller at han har militære efterretninger om angrebsplaner hos goblinerne i City of Grodd, så han forlader midlertidigt salen for at debriefes med Sir Gordon og Lord Martin.

Alusair er ikke tilfreds med at vi i første omgang vælger at tie omkring de to artefaktsværd, som vi har bragt til Sembia, men Keflin med hjælp får forklaret os ud af problemet. Hun er blevet tippet af en person som har været undercover i Doxon's Party eller Mahrlee's Raiders.

Keflin fortæller i flere detaljer, om hvordan missionen forløb, hvordan vi blev venner med elverne, hvordan de tilbød skatten til genoprettelse efter krig og hærgen, hvordan vi overvandt Doxon's Party og hyrede to af de overlevende men ikke den tredje, hvordan vi hyrede 100 gobliner, hvordan vi kom igennem broen fra Halafar til Grodd, hvordan vi mødte Mahrlee's Raiders (igen) og aftalte at hjælpe med at ødelægge de to artefaktsværd som er skyld i den nuværende og tidligere konflikt med Cormyr, hvordan vi hyrede nogen af goblinerne til at få os tilbage til Cormyr på Toril.

Vi fortæller om turen til Mystras Tempel i Saerloon, hvordan templets forsvar reagerede kraftigt på de to "skyggesværd", hvor Keflin m.fl. talte med Mystras Bro (avatar) som anbefalede os at hjælpe Mahrlee på hendes mission for at ødelægge de to skyggesværd, og at Black Avengers vil være bedre ledsagere end hendes nuværende Raiders. (Ups. Vi glemte at Palintar er der og lytter med.)

Vangerdahast teoretiserer at de to skyggesværd er baseret på noget andet end Mystras Magiske Væv, måske gudinden Shars Shadow Weave?

Når Freedom Warriors og Lord Hyraken nævnes, beder Alusair os om at udpege ham blandt portrætter i Hall of Lords, hvilket vi gør. Derefter beder Alusair vagter om at hente en tilfangetagen Jandarren for at få vores vidneudsagn om hvorvidt han samarbejder med Lord Hyraken og hvad vi ellers kan fortælle. Jandarren er lagt i lænker og stasis på snedig vis, som bliver midlertidigt ophævet så vi kan bekræfte, at det er ham vi kæmpede mod sammen med Lord Hyraken of Hilp, Karren of the Whip, Jacen Steelclaw og Jenna Widowmaker i et baghold undervejs.

Jean foreslår at noget af eller al indløsning af magisk skat fra House Saint Just kan bruges til at HSJ leverer fødevarer og andre fornødenheder til Suzail og/eller Marsember havne, leveret til havnen til 1379 priser til 75% af normale fragtpriser fra Sembia til Cormyr de næste to år eller indtil det samlede beløb er oppe på indløsningsbeløbet. Alusair synes det lyder interessant, men vil diskutere det senere.

Jean foreslår resten af Black Avengers, hvad vi kan beholde af den magiske skat, og hvad vi kan give som gaver.

Efter en times tid kommer en bleg Tanalasta Obarskyr ind i salen og hilser os og takker os. Tanalasta udnævner på stedet en knælende Moric til Knight Champion of the Purple Dragon (omvandrende Knight Senior uden en permanent fast stilling) med ret til at lede andre riddere og tropper, som ikke ellers er under nogens kommando, og med ret til at rekvirere hjælp fra War Wizards ved behov, og uden pligt til at adlyde lokale lords i Cormyr, hvis han vurderer det er imod kronens interesse at adlyde.

Vi får alle (undtagen Palintar) et skilt lavet af platindækket guld (Cormyr Badge of Free Passage), som vi kan vise for blandt andet at fritage os for skatter og afgifter i Cormyr; disse skilte er personlige og kan ikke bruges for at undgå opkrævede skatter for f.eks. en karavane eller skibslast.

Cormyr og House Obarskyr er hårdt presset lige nu, men hvis der er en tjeneste de er i stand til at gøre nu eller senere, så kan vi nævne det. Ønsker kan de ikke klare lige nu men måske næste år. Alusair eller Tanalasta sørger for at vores Adventure Charter bliver opdateret med nye medlemmer - stadigvæk afgiftsfrit.

Tanja Wyvernspur får nu anledning til at tale med os, og hun takker os for at have hjulpet Finian hjem i live og i ét stykke og for ..."andre ting" vi har gjort. Hun inviterer os til Wyvernspur House i nærheden af kongeslottet. Før vi går forlanger Alusair at Jean ("Lord Patrice") skal blive i hvert fald næste dag, for at diskutere problemer ved grænsen mellem Cormyr og Sembia. Så Jean kan ikke tage på karavanetur med resten af os. Jean vil holde kontakt med vores parkerede allierede dagligt.

Treasure

Smykker der ser ud til at tilhøre specifikke adelshuse i Cormyr (værdi 10.950 GP) giver vi kvit og frit til distribution som House Obarskyr ønsker, uden at acceptere 25% i dusør.

Alle magiske objekter undtagen Ring of Multiple Wishes [5] vurderes at være 197.970 GP værd (listepris).

House Saint Just køber det hele for 200.000 GP (Jean garanterer og lægger evt. ud).

Hvis partyet går med på Jeans gaveforslag og vil betale for Tanner og Palintar, så betaler partyet de 20.000 og House Saint Just de 180.000 GP for indløsning.

Wyverns

Vi besøger Wyvernspur House i Suzail og møder bl.a. Finian.

Tanja giver os personlige gaver, som tak for at have hjulpet Finian og alt det andet vi har gjort:

Tanja spørger Moric om mon Mark Wu kan træne hende i nogen ting snart; allerhelst i Cormyr men hun har lidt fleksibilitet. Sato tilbyder også at han og vi måske også kan hjælpe med træning. Tanja takker for tilbuddet. Moric kan ikke garantere noget på Mark Wus vegne men han kan spørge.

Tanja tilbyder Moric at træne karavaneledelse for Skyline Trading Company på en tur til Arabel og Tilverton og tilbage. Det vil sandsynligvis tage 3 dage igennem Hilp og Immersea til Arabel og 4 dage videre til Tilverton og tilsvarende tid tilbage til Suzail. Hvis Keflin og/eller Sato er med på den, tæller dette som Bashar træning.

Vi beslutter at vi godt tør risikere at Moric, Keflin og Sato tager på en karavanetur startende ved daggry igennem Arabel til Tilverton og tilbage, mens Jean i hvert fald i starten bliver i Suzail og holder kontakt til vores parkerede ledsagere i Sembia. Jean giver Moric et brev med til Lady Kestrel Vaylan som undskylder og forklarer, hvorfor Jean ikke kommer med til Arabel. Vi tager tilbage til kongeslottet for at sortere de 25% skat fra som skal med til Arabel.

.

.

.

Imens mumler Palintar: "Jean? Keflin? Moric? Sato? Kan I høre mig? ... Har I glemt mig igen? Hvad med mig???"

Næste Gang28. maj 2014 15 Eleint (9) - 23 Eleint (9) 1380 DR

Cormyr: Suzail, Hilp, Immersea

Skyggefald

Vi tager tilbage til kongeslottet for at sortere de 25% skat fra som skal med til Arabel. Jean har allerede kommunikeret med Shay om en træningsplan for Black Avengers, og Keflin tager også kontakt til Shay for at aftale nærmere. Anna har tilbudt at være mentor for Moric, hvilket han accepterer. Shay tilbyder også at være behjælpelig med at opbevare klonings-dele efter træning.

Om natten har Keflin en drøm, som han fortæller os andre om.

Keflins drøm

Keflin drømmer at han står i et mægtigt landskab. Foran og bag ham, til siden og rundt og alle vegne står mænd og kvinder, mennesker og elvere, som forbereder formularer og andet magi. Keflin ser at de fleste bevidst eller ubevidst arrangerer sig i hærskarer for Azuth, for Dahlia, for Corellon og selvfølgelig for Mystra, og opdelt efter deres hjemstavn eller land. Længere væk ser Keflin andre væsner af magi og med magi, deriblandt en hærskare af drager.

De, der ikke er fuldt optaget af sin egen forberedelse, giver Keflin et blik som tilskynder ham til at fortsætte fremad og op ad en bakke. Når Keflin ser, hvad folk og væsner forbereder sig på, synes kun ét svar muligt: Krig.

Keflin ser både ansigter han kender og ansigter han ikke kender. Efter et stykke tids vandren opad mod bakkens top går det op for Keflin at der mangler noget eller nogen. Nogen magikere, som burde være i deres hjemlands hærskare, er der ikke. Der er heller ingen hekse eller koglere, witches eller warlocks. Der er meget få drow. Et par gange hvor Keflin ser sig tilbage, er det som om en eller anden magiker er blevet opslugt af skygge og forsvundet.

Efterhånden som Keflin nærmer sig bakkens top er det som om luften bliver tungere og tungere og knitrer mere af Mønster, Mana, Magi… og noget andet… noget mørkere.
Keflin når bakkens top og ser de mægtigste tjenere for magiens guder stå dér og iagttage dalen mellem denne bakketop og en bakke overfor, som er indhyllet i skygge, i mørke, i illusioner. Svævende over Keflins bakketop er Mystra som Keflin genkender, Dahlia hvis nærvær han føler, Azuth ud fra beskrivelser Keflin har hørt, og en fjerde guddom som Keflin antager er Corellon Larethian, elvernes øverste guddom og deres gud for magi.

Keflin skuer ud over dalen og den modsatte bakke og ser, hvad de andre har kunnet se et stykke tid: Hærskarer af mennesker, drow, og andre i mørke klæder svøbt i skygge og illusioner, som alle sammen forbereder formularer og andet som synes magisk men alligevel… IKKE er magisk. Hvor magiens hærskarer har Mønster, Mana, Magi, MetaMagi, har de andre Logrus, Anam, Skygge, Kaos. Hvor Magien har Mystra, Azuth, Dahlia og Corellon, har skyggehæren Mørkets og Skyggernes Fyrstinde og Løgnenes og Bedragets Fyrste - Shar og Cyric, Kaosfyrsterne. Hvor Magien har drager har Kaosfyrsterne skyggedrager. For hver ting Magien har, så har Kaosfyrsterne noget modsvarende.

"Krigen kommer" siger en af magiens generaler på bakketoppen.
"Krigen startede for længe siden; dette er bare det første åbne slag på Toril" siger en anden general.

Skyggerne har sneget sig tæt på Keflin, og pludselig indhylles han i dem og kan ikke længere se magiens hærskarer. En skikkelse dukker frem fra skyggerne, en mand af blandet menneske/drow herkomst; han rækker hånden frem mod Keflin og siger: "Kom min bror, slut dig til os. Tiden er løbet fra forældet Magi og Mønsterets stringente orden. Sand kraft og forståelse kommer fra Kaos og dets Logrus, og du har de evner og den vilje der skal til for at gå igennem spejlet og komme over til den rigtige side, den stærke side, den sande side. Kom min bror, slut dig til os!"

Inden Keflin får anledning til at svare eller endsige beslutte sig, rives skyggerne i stykker af mægtig Mønster kraft fra The Simbul… dog ikke skyggerne omkring Keflins skyggebror, som trækker sig tilbage og forsvinder… indtil videre.

"Stol på intet af det de siger; selv sandhed kan de bruge som løgn" erklærer The Simbul, "På Dahlias vegne er jeg sendt for at vogte dine drømme mod Kaosfyrsternes udsendinge. Krigen er kommet til Toril og de rekrutterer og konverterer magikere til at kæmpe for dem imod os. Uanset deres påstande så er Mønster stærkere i denne verden end Logrus, Mana er stærkere end Anam, og Magi er stærkere end Kaos. Vi vil vinde denne krig, men den vil være hård og langvarig med tab på begge sider. Hvis du er parat til at virke som tjener, forkæmper og instrument for Dahlia i denne krig, så får du behov for at se hvad der gemmer sig i skyggerne, og du får behov for at kunne modtage Dahlias vejledning. Hvis du er parat til dette, så bed til Dahlia om at blive hendes instrument, og din bøn vil blive hørt. Hvis du ikke er parat, så pas på, for Kaosfyrsterne vil forsøge at rekruttere og konvertere dig, og de giver ikke op så længe de aner muligheden for succes. Selv hvis du ikke er parat så kommer den dag snart, hvor du må opgive heksekunst formularer eller opgive magist formularer. I stedet for heksekunst vil du lære andre ting."

Keflin og The Simbul iagttager hvordan flyvende kræmmerhusformede væsner "spiser" af den Mana og Magi som omgiver magiens hærskarer, mens de hvæser hadefuldt mod andre i nærheden. De holder sig dog langt væk fra områder med skyggemagi. Pludselig træder en skyggeridder ud af skygger bagved The Simbul med trukket sortsværd og går til angreb, mens The Simbul vender sig om med formularer parat… Keflin vågner.

Vi diskuterer drømmen og dens betydning. Keflin beder om ti minutter for sig selv, hvor han beder til Dahlia om at blive hendes "instrument" og hvor han opgiver heksekunst formularer.

Sespetralee kontakter Keflin psionisk; Douglas vil gerne tale med Keflin ansigt til ansigt for at få hans råd; de aftaler at mødes i eller ved Hilp ved afslutning af første dags karavanetur.

Jean, der bliver i Suzail, siger farvel til Moric, Sato, Keflin og Palintar, som tager ned på havnen for at mødes med Skyline Trading Company og påbegynde karavaneturen nordpå til Hilp,Immersea, Arabel og Tilverton.

Henad mod aftenen møder vi (undtagen Jean) Douglas på vejen syd for Hilp, hvor han slutter sig til os og efter at have hilst på os trækker Keflin ud til siden til en privat snak. Douglas vil have Keflins råd m.h.t. valg af magi karriere (han er warlock/kogler og skal vælge mellem at gå over til Shar og Logrus, gå over til magist hos Midnight, gå over til metamagi hos Midnight, men har også tilbud om at blive højere niveaus psioniker eller andet med Midnights hjælp). Han ønsker ikke at kæmpe imod sin gamle eventyr-veninde Midnight. Hvad bør han gøre? Keflin råder Douglas til det, som Douglas også helst selv vil, nemlig at konvertere sine ildkogler niveauer til magist niveauer.

Douglas og Sespetralee har iøvrigt i den senere tid kæmpet for at beskytte Phlan mod angreb fra Zhentil Keep og andre, deriblandt nogen skyggekrigere i stil med dem fra Keflins Drøm, men også phaerimm, som er omtrent umulige at få has på. Mark Wu har hjulpet dem rigtigt meget med en underlig men effektiv træningsform.

Douglas hofmagiker, Sharan som også er kogler, har valgt at gå over til Logrus baseret skyggemagi. Douglas regner derfor med at fyre Sharan. Douglas konferer med Sespetralee og tager derefter den karriere beslutning, som han og Keflin var enige om. Douglas tager hjem til Phlan før vi fortsætter fra Hilp nordpå mod Immersea.

I Immersea vælger vi at pleje vores forhold til House Wyvernspur, så vi besøger dem til en kort visit i deres herregård, og møder der bl.a. Tanjas forældre, Don (Lord) Giogi og Donna (Lady) Cat. Derefter fortsætter vi nordpå og lader karavanen slå lejr et stykke nord for Immersea.

Arabel

Jæger

Vi kommer til Arabel og møder Lady Kestrel Vaylan og overdrager Arabels del af skatten og giver vores beretning om det meste af hvad der er sket. Lady Vaylan får også Jeans brev med undskyldning for at han ikke kunne komme. Vi leverer signetringen tilbage og fortæller at nogen andre, Doxon's Party, havde en forfalsket kopi af ringen. Vi forhører os om Bags of Holding skal leveres tilbage, men det skal de ikke - det var en gave.

I Arabel har Sharantyr fra Knights of Myth Drannor ledt efter phaerimm uden at finde nogen; KoMD har reelt mistet sporet for en masse phaerimm, som har forladt Myth Drannor. Mange af dem kan være løs i Cormyr, Sembia og Dalelands. KoMD har dræbt en enkelt, overvundet et par mere som flygtede med Teleport eller lignende, men der kan være op til ca. to snese løs ukendte steder. KoMD ved ikke hvorfor de har forladt Myth Drannor og dens Mythal.

Sharantyr advarer os endnu engang om hvor farlige phaerimm er, hvor dygtige og hurtige de er til at manifestere formularer, hvordan de opsuger og æder magi, og hvordan det typisk tager mange ærkemagikere for at kæmpe lige op mod en phaerimm. Phaerimms største svaghed er tilsyneladende, at de kun agerer ud fra selviske motiver og derfor kun samarbejder med andre phaerimm, hvis de selv får personlig fordel af det. Phaerimm kæmper kun til døden, hvis de er tvunget til det; ellers stikker de bare af, hvis det bliver for hedt.

Sharantyr er blevet bedt om at tilbyde sin assistance til en som hedder Mahrlee, som Black Avengers skulle kende; det er Mystra som har bedt hende igennem Dove Falconhand, så det er afgjort ikke noget hun vil sige nej til. Men det er underligt, idet Sharantyr i modsætning til de fleste andre i KoMD ikke har nogen magiske evner eller formularer overhovedet. Keflin mener at det kunne være lige præcis derfor, at Sharantyr er blevet bedt om at hjælpe.

Sharantyr rejser gerne med partyet nu med det samme, eller til der hvor Mahrlee og kompagni er. KoMD har delt sig op for at advare om at phaerimm fra Myth Drannor nu tilsyneladende har spredt sig for at danne nye kolonier. Dove er taget til Suzail, Sharantyr til Arabel, Lanseril og Merith er taget rundt til Dalelands, Jhessail er taget til Mulmaster, Illistyl er taget til Phlan og Melvaunt, Florin er taget til Hillsfar, Shandril og Narm er taget til Ordulin. Ingen har haft lyst til at advare Zhentil Keep.

Efter at have konfereret psionisk med Jean i Suzail, bliver vi enige om at Sharantyr eventuelt kunne tage ned til Jean i Suzail, men det bedste er hvis Sharantyr drager med Black Avengers på karavanetur. Vi drager videre mod Tilverton med Sharantyr, Palintar og Skyline Trading Company karavanen.

Tilverton

Fanny Phae

phaerimm

phaerimm

I Tilverton beder en squad af 11 purple dragons Sato, den "østlige kriger", om at følge med for at møde deres smukke smukke frue, Phae..øeh "Fanny", som nede af en trappe i en kælder tæt på Tilvertons kloaksystem viser sig at være en usynlig phaerimm med en illusorisk kvinde foran sig, der prøver at lokke Sato til sig og bruger charms for at få kontrollen over ham, og da det mislykkes går over til psioniske angreb på 100 PSP og derover. Fanny holder også Sato tilbage med en Teleport Lock, som også modstår forsøg på Dimension Door og Create Gate fra Moric og Keflin, mens det efterfølgende lykkes Keflin at skabe en 10.power Gate, som Sato kan flygte igennem efter at have prøvet at komme tæt nok på Fanny til at angribe, hvilket blev gjort besværligt af en Intertial Barrier (PK-4) eller noget i den stil. De 11 purple dragons er tilsyneladende styret af denne phaerimm og spærrer for vores adgang; Sharantyr beder dem flytte sig eller få bank, men de lystrer hverken Moric eller Sharantyr.

I kampens hede husker nogen måske at Fanny Phaes angreb skete i en anden rækkefølge, men det gjorde de selvfølgelig ikke, da Sato har trænet Mind Blank (Mental & Physical 8. power), der beskytter mod charms og giver et ydre mentalt skjold på 32 mAV: Fanny prøver at charme Sato, hvis Mind Blank modstår, hvilket Fanny opdager og derefter angriber med et psionisk angreb på over 100 PSP, som smadrer Satos Mind Blank og brager igennem hans indre mentale Armor Value og gør PSP skade, hvorefter Fanny igen prøver at charme (denne gang stærkere), og da det stadigvæk ikke virker, angriber Fanny igen Sato psionisk med et 100 PSP angreb.

Status er nu, at Sato igen er udenfor kælderen på trappen sammen med Keflin, Moric, Sharantyr og Palintar, mens de 11 purple dragons står med dragne våben og stift blik imellem os og kælderen, hvor Fanny hænger i toppen af en skakt ned til kloaksystemet...

Næste Gang16. juni 2014 23 Eleint (9) 1380 DR

Tilverton

Phae og Shadovar

phaerimm

phaerimm

Så hvad gør vi nu? For at beskytte Sato mod yderligere psioniske angreb, beordrer Keflin at Moric starter vores Atlantis metakoncert. Palintar og Sharantyr inviteres til metakoncerten, men enten kan eller vil de ikke medvirke i den indre metakoncert. Fanny Phae prøver først at mentalt kontakte Moric, som afviser, og derefter Palintar, som videreformidler phaerimmens kommunikation om at vi har vist os stærke nok til at vi kan få lov til at forlade området uden videre kamp. Sharantyr hvisker til Keflin, at denne mentale kommunikation er første skridt når phaerimm charmer eller slavebinder deres ofre, så Keflin beskytter Palintar med en Mind Blank spell.

Purple Dragon soldaterne går igang med at bekæmpe os, mens phaerimmen tilsyneladende forholder sig passivt. Vi bekæmper dem med non-lethal skade, selvom de bruger normal dødbringende skade, men de er jo trælbundne, så vi vil forsøge at redde dem. Først angriber de Sato, som parerer og ikke bliver ramt, og derefter koncentrerer de sig om Moric. I løbet af godt en runde får vi dem nedkæmpet uden indgriben fra phaerimmen.

Uden synderlig mulighed for at kommunikere afventer vi Fanny Phaes næste aktion, hvilket bliver et angreb med Spellfire Destruction, som skader os alle og dræber de fleste af Purple Dragon soldaterne. Vi svarer igen med diverse afstandsvåben inklusive psykokinetiske angreb, Spirit manifestationer og pile. Efter at have halv-skadet phaerimmen, vælger den at forvinde lynhurtigt med en slags teleport.

Kort tid efter træder en gruppe på 9 militært organiserede blege mennesker i mørkt camouflage tøj ud af skyggerne, og deres leder henvender sig til os i et sprog, vi ikke forstår, hvorefter han skifter til halv-dårligt men forståeligt elver og taler med Keflin. De er Shadovar fra City of Shade på phaerimm jagt, og i hvert fald nogen af dem kan snuse sig frem til phaerimm via deres lugtesans.

Shadovarerne konstaterer, at ingen af os er "inficeret", men alle fire overlevende Purple Dragon soldater har fået et phaerimm æg injiceret, og flere af de døde har også. Vi sørger for at de fire Purple Dragons får nok helbredelse til at overleve, og Keflin som har fundet ud af han nu kan Cure Disease som en MetaTro bøn til Dahlia, helbreder tre af de fire, men den ene er åbenbart blevet injiceret med et æg tidligere end de andre, og er (endnu) ikke helbredt, når Shadovarerne tjekker, så deres leder beder os om at holde øje med om den sidste vært bliver rask eller bevarer sin phaerimm larve. Vi overvejer hvordan vi kan tjekke dette, og Moric foreslår Detect Life.

De overlevende Purple Dragon soldater er slavebundet med Thrall (RD-9), som Moric kan fjerne med True Psychic Surgery (RD-9), men ikke med noget billigere eller med charm ophævende effekter, da det sidder meget dybt.

Shadovarerne har fundet færten af 4 muligvis 5 phaerimm i skakten ned til kloakkerne, hvilket er mere end denne patrulje kan håndtere alene, så de vil tage afsted igen. Inden de forsvinder ind i skyggerne igen, advarer deres leder os om at "Phaeeeyyyyyyyy...", som de hadefuldt kalder disse phaerimm, vil plante deres æg og slavebinde folk og overtage vores byer og vores nationer, hvis vi ikke bekæmper dem. De forsvinder ind i skyggerne igen.

Vi bliver enige med hinanden og med Sharantyr om, at hun vil blive i Tilverton til hun har advaret den lokale Lord, Lady Alaslyn Rowanmantle, om phaerimm invasionen; hvis de ikke beder Sharantyr om at blive og hjælpe, kan hun så skynde sig og indhente os og karavanen. Vi skal også have de overlevende Purple Dragons overdraget til nogen, som kan tage sig af dem, og de døde skal tages hånd om - men først når byens hersker er informeret om phaerimm problemet.

Sharantyr kan fortælle, at Fanny Phae ikke er en voksen erfaren phaerimm, men en yngre mindre erfaren phaerimm "teenager". Om det så er grunden til at den (hun?) har lagt æg i soldater uden magi, i stedet for at bruge en stærk magisk vært, som phaerimm foretrækker, ved hun ikke... men hun håber ikke det betyder, at de allerede har brugt alle de foretrukne værter i Tilverton, og nu er i gang med sekundære valg som værter til deres æg og larver. Det samme håber vi andre...

2. juli 2014 23 Eleint (9) - 11 Marpenoth (10) 1380 DR

Cormyr

Nåh-men-øh-vi-er-smuttet-igen

Sharantyr tager til Lord Regent Lady Alaslyn Rowanmantle for at oplyse om phaerimm invasionen. Vi andre tager til Purple Dragon kasernen med de overlevende soldater og for at fortælle om de døde. Sharantyr kommer ikke fra Tilverton sammen med os andre næste morgen men først to dage senere og indhenter karavanen kort før Arabel.

Vi undersøger med Detect Life og Spirit Senses om der er nogen i karavanen, som er inficeret med phaerimm æg eller larver, men det er der tilsyneladende ikke. Sharantyr fortæller at man i Tilverton har fundet flere personer, som er inficeret af phaerimm. Undervejs har vi i øvrigt set flere tropper på vej mod Tilverton.

Moric, Sato, Keflin, Sharantyr og Palintar kommer tilbage til Suzail med karavanen. Sharantyr vil hilse på Dove Falconhand, som stadigvæk er i Suzail, og vi andre mødes med Jean i Morics hus. Vi udveksler beretninger om, hvad vi hver især har lavet siden sidst vi alle var samlet.

 Jean har brugt en del tid bare på at få respekt ved forhandlinger om grænsestridigheder. Det viser sig at stridighederne har været på den Sembianske side af grænsen, hvor Cormyrske købmænd med militær støtte fra undercover Purple Dragon soldater har draget rundt og presset bønder til at sælge fødevarer til lav pris. Dette har selvfølgelig gjort Sembianske bønder så oprørte, at det ikke længere er muligt for Jean at holde sit løfte om salg af fødevarer til 1379 priser og reduceret fragt. I stedet laver House Saint Just en handelsaftale med House Wyvernspur.

Jean fortæller os også ting, som vi må holde hemmeligt: House Illance med Lord Martin Freyault Illance i spidsen fører et oprør mod kongeslægten House Obarskyr om magten i Cormyr, hvor Martin har den reelle militære magt i Øst-Cormyr og har hyret flere brigader (á 900 mand) lejetropper som er blevet udstyret med Purple Dragon tøj i Sembia og derefter ført ind i Cormyr. Som anden hovedperson i dette oprør er Lord Hyraken of Hilp, som også er fra House Illance, og som er leder af Freedom Warriors, som åbenlyst er i oprør mod House Obarskyr, hvor Martin virker i det skjulte og er den fornuftige som er parat til at "hjælpe". Et hovedargument imod at House Obarskyr skal beholde magten er, at alle de ghazneths, som har gjort mindst lige så stor skade på Cormyr som Nalavara elver-dragen, er udøde/dæmoniske genopståede tidligere konger og dronninger af House Obarskyr. Den eneste undtagelse er "Regnmageren" Rowen Cormaeril, som er (uofficiel) far til Dronning Tanalastas eneste søn, den spæde Prins Azoun.

House Illance har gjort en hel masse for at forhindre at Sembia skal hjælpe House Obarskyr og Cormyr; blandt andet har de sendt et tæskehold af 9 Vrek Blade agtige psi-krigere for at overfalde Jean midt om natten. Jean blev nødt til at forsvare sig med Great Shield og slå dem ihjel med bl.a. Mass Concussion og ved Reflection af deres angreb. Jean har efterfølgende overnattet i Wyvernspur House i stedet for kongepaladset.

Jean har dog sammen med Tanja Wyvernspur analyseret situationen og fundet ud af, at det er House Illance som står bag både det åbne og det skjulte oprør, og at House Obarskyr ikke står bag den dårlige behandling af Jean, hans hus, og Sembia, men at det er House Illance som prøver at få House Obarskyr til at stå i et dårligt lys.

So Long, Farewell, Auf Wiedersehen, Goodnight

Vi foreslår at Palintar tar med til Sembia men ikke for at møde Mahrlee igen, men for at lægge det bag sig. Palintar får sin gave, en Ring of Protection +3 og tips fra Jean.

Om aftenen tager vi afsked med de relevante personer i Suzail.

Næste morgen teleport/gater vi til Sembia uden for Seaspring, hvor Palintar tager afsked med os, og derefter teleport/gater vi videre til et sted udenfor Jarliel, hvor Mahrlee og de andre venter.

Sembia

Træning

Vi tager til samlingspunktet i Sembia sammen med Sharantyr for at træne i 10 dage med Kane, Mark Wu og Viansola. Shren og Dairik får deres belønninger af Keflin og Jean: Boots of Elvenkind og Cloak of Elvenkind til Dairik og Ring of Regeneration til Shren. Vi giver Tanner hans belønning i form af Ring of Multiple Wishes med 1 ønske tilbage. Han er meget overrasket og måske lidt skeptisk, men vi forsøger at overbevise ham om at den er god nok - vi har afprøvet ønsker fra den ring!

Slayer har med sin gentagne aggressive opførsel mod næsten alle andre givet andre både knubs og et sundt og naturligt had til hver en millimeter af hans person, men Mahrlee er ikke umiddelbart indstillet på at udskifte ham. Vi forsøger at overbevise Mahrlee om at sætte Slayer fri med Thrall redaktionen ophævet. Hun er ikke så nem at overbevise, da hun føler sig lidt manipuleret af Mystras indblanding for at udskifte alle hendes tidligere ledsagere med nye ledsagere. Så vi skal nok bruge lidt mere tid på at overbevise hende.

Shay og Anna er kommet sammen med Siona, der vil bede Keflin finde ud af alt han kan om skyggemagi og rapportere tilbage til hende og Binasz Arakhran. Siona har en daggert med til Jean, som hun har lånt af ham længe - daggeren Elluin, som elverne i Cormanthor har lavet specifikt som en gave til Jean, men som han havde udlånt midlertidigt fordi den var for stærk magisk til at han kunne bruge den uden konsekvenser. Shay har også en række wakizashi sværd med til Jean og to hankyu buer med til Sato.

Vi gennemfører vores træning, hvorefter vi fortæller hinanden hvad vi nu har forbedret og lært, og hvordan vi måske kan forbedre vores kamp taktik baseret på nye evner.

Vi opdaterer vores diverse kloner og lignende.

Dagbøger

Mønster og Logrus Into the Dragon's Lair For Duty and Deity Ronin Challenge For Love or Money Dark Sunset

Copyright 2010-2014 Roar Smith. Senest opdateret søndag, 12. oktober 2014 17:31:53 .